Κλαίει ο ουρανός πάνω από τη Λαμία: Όλοι στα μαύρα για τον 20χρονο Κωνσταντίνο, το σπαρακτικό αντίο της μάνας

November 28, 2023

Κλαίει ο ουρανός πάνω από τη Λαμία: Όλοι στα μαύρα για τον 20χρονο Κωνσταντίνο, το σπαρακτικό αντίο της μάναςΟ 20χρονος Κωνσταντίνος από τη Λαμία, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, επί σειρά ετών σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Ο άτυχος νεαρός, που είχε στο πλευρό του τους γονείς και την αδερφή του, ήταν γιος φωτογράφου και καμεραμάν του τηλεοπτικού σταθμού Κεντρικής Ελλάδας «Ένα».

Ο 20χρονος Κωνσταντίνος πάλευε πολλά χρόνια με τον καρκίνο

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία τον αποχαιρέτισε, γράφοντας: «Έφυγε το χαμογελαστό παιδί μου! Ο μαχητής της ζωής ο μεγάλος ήρωας! Όπως έλεγε και η γιατρός σου: ο Ντίνος δεν θα φλερτάρει με τις κοπέλες αλλά με τη ζωή. Ξεκουράσου μικρή μου αγάπη! Σε περιμένει ο Αποστόλης, η Θεοδώρα να παίξετε».

Η κηδεία του αδικοχαμένου νεαρού προγραμματίστηκε για σήμερα, Τρίτη, στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά, στη Λαμία.

Αντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας είναι τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και για τον λόγο αυτό, θα υπάρχει και σχετικός κουμπαράς έξω από την εκκλησία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: