Τους «στόλισε» στον αέρα & τον έκοψαν: Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Μπέος, «κατάπιε» τη γλώσσα του ο Λιάγκας

November 28, 2023

Τους «στόλισε» στον αέρα & τον έκοψαν: Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Μπέος, «κατάπιε» τη γλώσσα του ο ΛιάγκαςΟ Γιώργος Λιάγκας είχε έναν πρωτοφανή καβγά με τον Αχιλλέα Μπέο, στον αέρα της εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, μετά από συνεχείς και προκλητικές δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής του επικοινωνίας.

Ο καβγάς ξεκίνησε μετά τα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής, όταν ο δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε ειρωνικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο Αχιλλέας Μπέος, τα “αίματα άναψαν”, όταν η Άρια Καλύβα υπογράμμισε «μια συγγνώμη δεν θα έβλαπτε».

Ο διάλογος ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και του συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα

Μπέος: Ζήτησε αυτός που έφαγε το χαστούκι γιατί ήταν γλυκό.

Καλύβα: Δεν μου αρέσει ο τρόπος σας.

Μπέος: Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα γυαλιά που φοράς. Με νοιάζει εμένα αν σας αρέσω εσάς, εκεί στα αγόρια και τα κορίτσια.

Τεργιάκης: Στα 50 μας, μας είπατε αγόρια. Αφήστε αυτά τα ειρωνικά τα αγόρια και τα κορίτσια.

Λιάγκας: Είσαι ειρωνικός και υποτιμητικός.

Λίγη ώρα αργότερα, Γιώργος Λιάγκας και Αχιλλέας Μπέος αντάλλαξαν βαρύς χαρακτηρισμούς και ο παρουσιαστής ζήτησε να διακόψουν την τηλεφωνική σύνδεση.

Ο διάλογός τους έληξε ως εξής:

Μπέος: Πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή που έκανες με την σύζυγό σου, με την Φαίη, είπες ότι εγώ δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gay.

Λιάγκας: Δεν το είπα ποτέ αυτό και αν το είπα, το είπα διαφορετικά.

Μπέος: Βάλτο ρε μάγκα και αφήστε τα αυτά.

Λιάγκας: Άσε τα παιδιά μου απέξω! Κλείστε τον κύριο τώρα! Τώρα! Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι! Δεν θέλω ξανά τον κύριο Μπέο στην εκπομπή, τέλος! Τον έβγαλα γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Το είπα τελείως διαφορετικά και να το πούμε τι είπα πριν από μερικά χρόνια αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απέξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου τα παιδιά. Αλητείες σε μένα όχι! Και αγοραίες συμπεριφορές! Και μαγκιές υποτιμητικά πρωινάδικα και τα αγόρια της πρωινής ζώνης υποτιμητικά. Να μας πει τώρα ο Μπέος! Λίγο ντροπή όμως!

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε, επισημαίνοντας «η αλητεία έχει και όρια και πρέπει να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι κάτι, ότι επειδή τους ψηφίζει ο κόσμος δεν είναι υπεράνω κριτικής και δεν μπορούν να βγαίνουν να απαξιώνουν, να βρίζουν, να χλευάζουν και να μπλέκουν οικογένειες και να κάνουν αστεϊσμούς για τα πρωινάδικα με τα αγόρια ειρωνικά. Επειδή αναφέρεται σε οικογένειες και παιδιά, εγώ βλέπω ανθρώπους του ιδίου φύλου να έχουν παιδιά που πίνουν νερό στο όνομα των γονιών τους, ό,τι και να είναι, άντρες, γυναίκες, λεσβίες… Και βλέπω παιδιά που τα έχει πατέρας και μάνα, να βγαίνουν και να βρίζουν τον πατέρα τους και τη μάνα τους. Όταν βγαίνεις να κάνεις κριτική, κοίτα πρώτα τα του οίκου σου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: