Τρέξτε γρήγορα να παίξετε Τζόκερ: 4 ζώδια που θα «λουστούν» με χρήμα & έχουν μεγάλες πιθανότητες νίκης

November 29, 2023

Τρέξτε γρήγορα να παίξετε Τζόκερ: 4 ζώδια που θα «λουστούν» με χρήμα & έχουν μεγάλες πιθανότητες νίκης


Διαφ.

Τέσσερα τυχερά ζώδια, θα γεμίσουν με χρήματα και έχουν μεγάλες πιθανότητες νίκης σε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Πρόκειται για τον Κριό, τον Καρκίνο, τον Λέων και τον Αιγόκερω.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στα υλικά αποκτήματα, ανοίγματα θα υπάρξουν για αγοραπωλησίες και συναλλαγές. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για σταθερότητα και κατοχύρωση, κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική εξέλιξη και με την αισθηματική ζωή. Στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν με σταθερά βήματα, οι εκδηλώσεις ενδεχομένως να είναι κάπως διστακτικές.

Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να αναθερμάνουν τη σχέση τους, θα έχουμε τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστες και ανανεωτικές στιγμές. Οι ψυχολογικά κουρασμένοι θα νιώσουν την ανάγκη για αποστασιοποίηση και ξεκούραση, καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στην απομόνωση και στην απάθεια.

Τα 4 τυχερά ζώδια θα γεμίσουν με χρήματα τις τσέπες τους

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό, απρόοπτες καταστάσεις ενδεχομένως να δημιουργήσουν ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης. Προσοχή στην ανυπομονησία, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να χαλιναγωγήσουν τις αντιδράσεις και τις έμφυτες τους τάσεις. Θα υπάρξουν αλλαγές και απρόσμενα συμβάντα, που καλό θα είναι να αντιμετωπιστούν με θετική διάθεση και όχι με αντίδραση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία, τα χαρακτηριστικά θα είναι φαντασία, έμπνευση, δοτικότητα, ενσυναίσθηση. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια αλήθειες, θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια, οι εξομολογήσεις θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: