Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Φλωρινιώτη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τα συγκινητικά λόγια του Χαρδαβέλλα για τον καρκίνο

November 29, 2023

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Φλωρινιώτη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τα συγκινητικά λόγια του Χαρδαβέλλα για τον καρκίνο


Διαφ.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο γιος του τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη, βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο. Στο παρελθόν είχε γνωστοποιήσει τη μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο.

Ειδικότερα, ο Νίκος Φλωρινιώτης δημοσίευσε μια φωτογραφία από θάλαμο του Λαϊκού νοσοκομείου, παρέα με τον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα και την αδερφή του Αννούλα Φλωρινιώτη, για να ενημερώσει τους φίλους του ότι νοσηλεύεται ξανά.

“Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον κ. Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο. “Η πρώτη μου σκέψη στο μυαλό ήταν ότι θα πεθάνω. Όταν ρώτησα τους γιατρούς, μου είπαν δεν ξέρουμε. Είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα, που εύχομαι να μην το νιώσει κανείς. Ο καρκίνος είναι πολύ άσχημο πράγμα”.

“Αν δεν είχα την οικογένειά μου, τη μητέρα και την αδερφή μου, δεν ξέρω τι θα έκανα. Με βοήθησαν πολύ. Στον πατέρα μου, λόγω του προβλήματός του, δεν του τα λέγαμε όλα. Η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ” είχε αναφέρει τότε, σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν”.

“Το είχα πέντε χρόνια και δεν το ήξερα. Μου είπαν οι γιατροί πως μες στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί αυτό προχωρούσε πάρα πολύ αργά και εκδηλώθηκε πριν 1,5 χρόνο. Νόμιζα ότι ήταν λίπωμα, το αφαίρεσα και πάλι δεν έδωσα σημασία”, είχε αποκαλύψει.

“Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχα καρκίνο. Είχα φοβερή κόπωση, άρχισα και έχανα κιλά και έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Δεν είχα όρεξη για φαγητό. Έχασα 12 κιλά”, είχε πει ο Νίκος Φλωρινιώτης.

“Ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια είχα αφαιρέσει μία κρεατοελιά η οποία δεν έγινε ποτέ η βιοψία άρχισα και έχανα κιλά, είχα κόπωση…. Σε εκείνο το σημείο που είχα βγάλει την ελιά έβγαλα κάτι σαν λίπωμα και τελικά βγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι δεν είναι λίπωμα και ότι είναι κακοήθης. Πόναγα πάρα πολύ… Γιατί είχε μπει μέσα στα νεύρα, φοβήθηκα πάρα πολύ όταν ακούς καρκίνος πάντα το μυαλό σου πάει στο κακό” είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή του ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: