Κλαίει όλο το νησί: Νεκρός ξαφνικά μόλις στα 32 του χρόνια ο αγαπητός επιχειρηματίας & πατέρας ενός παιδιού

December 1, 2023

Κλαίει όλο το νησί: Νεκρός ξαφνικά μόλις στα 32 του χρόνια ο αγαπητός επιχειρηματίας & πατέρας ενός παιδιούΣαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η δυσάρεστη είδηση στην τοπική κοινωνία της Λέσβου της απώλειας του αγαπημένου τους Γιώργου Αλογδέλλη. Πιο συγκεκριμένα Ο 32χρονος νέος και επιχειρηματίας κάτοικος της Πέτρας Λέσβου που είχε φτιάξει τη δική του οικογένεια, ζούσε στην πατρίδα του και εργαζόταν σε μια οικογενειακή επιχείρηση εκεί. Έφυγε χθες το βράδυ εντελώς ξαφνικά σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο σε συγγενείς και φίλους

Νεκρός εντελώς ξαφνικά ο 32χρονος επιχειρηματίας

Ήταν αγαπητός τόσο στην Πέτρα όσο και στον Μόλυβο, καθώς είχε αναπτύξει πολλές γνωριμίες και φιλίες με την δραστηριότητά του. Επίσης, ήταν αγαπητός και στο υπόλοιπο νησί και όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα.

Η είδηση προκάλεσε έκπληξη και σοκ σε όλους μας, καθώς ο αιφνίδιος θάνατος ενός τόσο νέου ανθρώπου μπορεί μόνο να προκαλέσει θλίψη. Οι αιτίες και οι συνθήκες του θανάτου του εξετάζονται, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα θα παραμείνει αμετάβλητο. Η οικογένειά του βιώνει μια μεγάλη απώλεια και θα χρειαστεί να ζήσει με τεράστιο πόνο.

Ο 32χρονος ασχολούταν και με τους αγώνες σωματικής διάπλασης.

Να εκφράσουμε και εμείς τα συλλυπητήριά μας , ευχόμαστε μόνο να έχει έναν καλό παράδεισο και καλό ταξίδι, Γιώργο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: