Όλες οι προσευχές μαζί του: Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Γεράσιμο, ραγίζει καρδιές η ανακοίνωση των γονιών του

December 1, 2023

Όλες οι προσευχές μαζί του: Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Γεράσιμο, ραγίζει καρδιές η ανακοίνωση των γονιών του


Διαφ.

Ο Γεράσιμος – Ιάσονας Γεωργιάδης ο μοναδικός επιβάτης που επέζησε από το πρώτο βαγόνι μετά την τραγωδία στα Τέμπη, όπου χάθηκαν 57 άνθρωποι δίνει εδώ και μήνες τη μάχη του για τη ζωή και νοσηλεύεται σε ένα εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη.

Τέμπη: Ο 21χρονος Γεράσιμος σε κέντρο αποκατάστασης της Βοστώνης

Ο 21χρονος, που βρίσκεται στις ΗΠΑ με τους γονείς του, αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση την επόμενη εβδομάδα. Την είδηση αποκάλυψε ο νομικός εκπρόσωπος του Γεράσιμου Λουκάς Αποστολίδης, που επισκέφτηκε σήμερα το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας για να ενημερωθεί για την πρόοδο των έρευνων από τον ανακριτή που ερευνά την υπόθεση του τραγικού ατυχήματος από τη σύγκρουση των δύο τρένων.

Σύμφωνα με το larissanet, ο κ. Αποστολίδης ανέφερε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα ζητήσει να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της ειδικής έρευνας που διατάχθηκε από την αρμόδια ανακριτική αρχή, καθώς η ταυτότητα του 57ου θύματος παραμένει ακόμα άγνωστη.

Μπροστά στις κάμερες, ανέφερε επίσης ότι θα πρέπει να αναζητηθεί ένας κατάλληλος χώρος για τη δίκη και δήλωσε ότι αυτή δεν θα αργήσει να διενεργηθεί, καθώς προβλέπεται ότι οι καταθέσεις θα ολοκληρωθούν έως το τέλος του έτους.

Όλα όσα είπε ο νομικός εκπρόσωπος του 21χρονου Γεράσιμου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: