Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Άγγελο Λάτσιο: Χαρές & Γλέντια στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη

December 1, 2023

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Άγγελο Λάτσιο: Χαρές & Γλέντια στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη


Διαφ.

Ο γιος της αγαπημένης μας παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου γιορτάζει τα εικοσιένα του χρόνια και στο σπίτι υπάρχει μεγάλη χαρά και γλέντια.

Γενέθλια για τον Άγγελο Λάτσιο

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ένας πολυσυζητημένος νέος μιας και η Ελένη μας έχει δώσει μερικές φορές την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τις δηλώσεις της για εκείνον και ζωντανά από την εκπομπή της. Επιπλέον, ο ίδιος μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινή του ζωή στα social media. Από αυτές τις φωτογραφίες, έχουμε καταλάβει πόσο πολύ φροντίζει και αγαπάει την μικρότερη αδερφή του, την Μαρίνα Παντζοπούλου.

Η σχέση του Άγγελου και της Μαρίνας είναι πολύ ιδιαίτερη και γεμάτη αγάπη. Ξεχωριστές φωτογραφίες τους αποκαλύπτουν την όμορφη συνύπαρξη των δύο αδερφών, με τον Άγγελο να προσφέρει την υποστήριξη και προστασία που χρειάζεται η Μαρίνα, ακριβώς όπως κάνουν και τα μεγαλύτερα αδέρφια.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα ανήμερα της ονομαστικής εορτής του γιου της, η Ελένη είχε πει στον «αέρα» της εκπομπής της. ««Χρόνια πολλά βρε παιδιά και να βρίσκουμε λόγους να χαιρόμαστε, να βρίσκουμε λόγους να χαμογελάμε και να βρίσκουμε λόγους να ερχόμαστε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάμε και μπορεί να μην έχουμε την ευκαιρία τόσο συχνά να τους βλέπουμε… λέω εγώ τώρα, που εγώ σκέφτομαι τα δικά μου».

Η σχέση ανάμεσα στη μητέρα και τον γιο είναι γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα. Συχνά εκφράζουν την αγάπη τους μέσω των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας, ανταλλάσσοντας όμορφα μηνύματα και δημοσιεύοντας κοινές φωτογραφίες. Ο Άγγελος έχει αναρτήσει πολλές υπέροχες φωτογραφίες με τη μητέρα του, δείχνοντας έτσι την αγάπη και τη σχέση τους.

Η τρυφερή σχέση με τη μαμα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: