Ανατροπή, δεν είχε κορωνοϊό: Γι’αυτό μπήκε εσπευσμένα η Μαρινέλλα στο νοσοκομείο, η κατάσταση της υγείας της

December 1, 2023

Ανατροπή, δεν είχε κορωνοϊό: Γι’αυτό μπήκε εσπευσμένα η Μαρινέλλα στο νοσοκομείο, η κατάσταση της υγείας τηςΗ Μαρινέλλα, η γνωστή και αγαπημένη μας τραγουδίστρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας καθώς  προσβλήθηκε από κορονοϊό και πιθανότατα οφείλεται σε προβλήματα που αντιμετωπίζει στο αναπνευστικό της σύστημα. Την περασμένη εβδομάδα και ενώ ετοίμαζε την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν να την εισαγάγουν στο νοσοκομείο.

Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό και του δημοσιογράφου Θάνου Βάγιου, η Μαρινέλλα έχει ήδη πάρει εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι της, παραμένοντας ωστόσο υπό την παρακολούθηση γιατρών. Την επόμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα, θα επιστρέψει στις πρόβες μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, καθώς έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιήσουν την πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας στις 27 Δεκεμβρίου.

Ενώ και ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Εγώ άλλα ξέρω. Δεν ήταν κορονοϊός. Εγώ γνωρίζω ότι έγινε και κάτι επεμβατικό αλλά είναι όλα καλά. Κρίνονται όλα εκ του αποτελέσματος. Είναι μία χαρά η γυναίκα».

Εξιτήριο για τη Μαρινέλλα – Το Πρωινό


Πηγή

Διαβάστε επίσης: