Κυκλοφόρησαν τα ευχάριστα: Παντρεύτηκε κρυφά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης – Η κούκλα νύφη & τα 14 χρόνια σχέσης

December 1, 2023

Κυκλοφόρησαν τα ευχάριστα: Παντρεύτηκε κρυφά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης – Η κούκλα νύφη & τα 14 χρόνια σχέσηςΟ Θανάσης Τσαλταμπάσης τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος από τη σειρά “στα σύρματα” της ΕΤ1, αποκάλυψε πρόσφατα ότι παντρεύτηκε την αγαπημένη του, την Αγοραστή Αρβανίτη. , δήλωσε Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Fays’ Time και στον Χρήστο Λυσσέα και ανέφερε πως το ζευγάρι είχε μια σχέση για 14 χρόνια και ο γάμος ήταν μια φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να είχε γίνει ή να μη γίνει.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν τον ενοχλεί που συνεχώς τον ρωτούν αν θα παντρευτεί την αγαπημένη του, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης απάντησε

«Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά αλλά παραπάνω δεν θα πω.

Δεν ήταν το επόμενο βήμα, ήταν μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, είναι μία επισφράγιση. Αισθάνθηκα πολύ ωραία που έγινε»

Θ. Τσαλταμπάσης: Αποκαλύπτει πως παντρεύτηκε με την Αγοραστή Αρβανίτη

Ενώ σε παλαιότερες δηλώσεις του και πριν το γάμο είχε αναφέρει στην εκπομπή «Δύο στη 1».

«Για μένα είναι πολύ εύκολη η σκηνική συνύπαρξη, ειδικά μετά από κάποια χρόνια που εδραιώνεται περισσότερο η σχέση και οι κώδικες. Δηλαδή τώρα θεωρώ πως έχουμε αποκτήσει πολύ δυσεύρετους κώδικες επικοινωνίας και για το ανθρώπινο κομμάτι αλλά και για το επαγγελματικό. Μπορούμε με τα μάτια πια να συνεννοηθούμε» ανέφερε η Αγοραστή Αρβανίτη σε κοινή συνέντευξή τους.

«Ο πυρήνας της σχέσης μας είναι πολύ γερός και δυνατός και, αν μπορέσουμε και μεγαλώσει, εννοείται πως θα είναι καλοδεχούμενο. Απλά δεν προγραμματίζονται και όλα. Δεν «κοβόμασταν» ποτέ για τον γάμο γιατί γενικά σκεφτόμαστε πως, αν ποτέ μας την βαρέσει, μπορεί και να το κάνουμε. Δεν είμαστε ούτε αρνητικοί ούτε κατά, όπως νιώθει ο καθένας, παρότι δεν ξέρω αν έχουμε αυτή την ανάγκη του να μας δίνει κάτι μια τέτοια σπίθα. Αυτό το ότι είσαι ακόμη ζευγάρι, ότι «τα έχουμε», έχει κάτι ωραίο»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: