Συγκινεί το διαδίκτυο: 10χρονος με σοβαρά εγκαύματα φτιάχνει γλυκά για να πληρώσει τις επεμβάσεις του μόνος του

December 1, 2023

Συγκινεί το διαδίκτυο: 10χρονος με σοβαρά εγκαύματα φτιάχνει γλυκά για να πληρώσει τις επεμβάσεις του μόνος τουΈνας 10χρονος ζαχαροπλάστης, ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα, φτιάχνει και πουλάει γλυκά, για να πληρώσει μόνος του τις επεμβάσεις.

Ειδικότερα, πριν από 4 χρόνια, ο Joaquín Nahuel είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, όταν μαζί με τον αδερφό του έριξαν οινόπνευμα πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, με αποτέλεσμα να αποκομίσουν πολύ σοβαρά εγκαύματα.

Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ο Joaquin, ο οποίος καήκε στο 25% του δέρματός του, στα χέρια, τον λαιμό και το πρόσωπο και αμέσως μετά, ξεκίνησε ο Γολγοθάς της αποκατάστασης, η οποία εκτός της ταλαιπωρίας, είχε και υψηλό κόστος.

Μετά την επούλωση, ο το μικρό αγόρι έπρεπε να κάνει ακόμα τέσσερις επεμβάσεις, για την ανάπλαση του δέρματος στο πρόσωπό του, οι οποίες ήταν δύσκολο να καλυφθούν οικονομικά από την οικογένειά του.

Ο 10χρονος ζαχαροπλάστης πληρώνει μόνο του τις επεμβάσεις

Για το λόγο αυτό, το αγόρι αποφάσισε να συγκεντρώσει ο ίδιος τα χρήματα που χρειαζόταν και ξεκίνησε να φτιάχνει γλυκά και τούρτες και να τα πουλάει, μέχρι να έρθει η στιγμή να κάνει τις πολυπόθητες επεμβάσεις.

«Ήταν τα γενέθλια της μαμάς μας και παίζαμε με τον αδερφό μου, όταν κάναμε κάτι πολύ επικίνδυνο και πήραμε και οι δύο φωτιά», υπογράμμισε ο μικρός.

Ευτυχώς, ο παππούς του τού είχε μάθει πώς να φτιάχνει γλυκά και τούρτες και έτσι αποφάσισε να βγάλει χρήματα μ’ αυτόν τον τρόπο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: