Πανέμορφη αλλά μισητή: 42χρονη κάλεσε σε χριστουγεννιάτικο δείπνο τους συγγενείς της και ζήτησε 150Є ανά άτομο

December 1, 2023

Πανέμορφη αλλά μισητή: 42χρονη κάλεσε σε χριστουγεννιάτικο δείπνο τους συγγενείς της και ζήτησε 150Є ανά άτομοΜία 42χρονη μητέρα έχει χαρακτηριστεί ως “η πιο μισητή γυναίκα της Βρετανίας” και θέλοντας να διατηρήσει τον τίτλο της, ανακοίνωσε πως θα χρεώσει τα μέλη της οικογένειάς της για το χριστουγεννιάτικο δείπνο.

Ειδικότερα, η Κάρλα Μπελούτσι, είχε χαρακτηριστεί στο παρελθόν «η πιο μισητή γυναίκα της Βρετανίας», όταν παραδέχτηκε ότι έκανε δωρεάν επέμβαση στη μύτη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας, δηλώνοντας ψευδώς ότι πάσχει από κατάθλιψη.

Αυτή τη φορά, σχεδιάζει να χρεώσει κάθε έναν από τους συγγενείς της, που θα βρεθεί στο χριστουγεννιάτικο δείπνο, με 150 λίρες.

Η 42χρονη μητέρα, η οποία μετακόμισε από το σπίτι της στο Χερτφοντσάιρ λόγω του μίσους που δέχεται, υπογραμμίζει ότι της αρέσει η περίοδος των γιορτών, αλλά ότι υπάρχει μια κρίση στο κόστος ζωής και αξίζει να αποζημιωθεί για τον χρόνο και τα έξοδα προετοιμασίας ενός γεύματος για έως 15 άτομα.

Η Κάρλα Μπελούτσι περιμένει εννέα συγγενείς, εκτός από την εξαμελή οικογένειά της, να κάθονται γύρω από το τραπέζι στο σπίτι της, την ημέρα των Χριστουγέννων. Οι καλεσμένοι θα πληρώσουν 150 λίρες για ένα πλήρες δείπνο με γαλοπούλα, συμπεριλαμβανομένου ενός ποτηριού σαμπάνιας.

«Δεν είναι φτηνό να ταΐζεις ανθρώπους και χρειάζεται επίσης πολύς χρόνος για να φτιάξεις ένα ωραίο γεύμα. Θα τους δώσω ένα ποτήρι σαμπάνια, αλλά αν θέλουν άλλο ποτό, μπορούν να φέρουν το δικό τους», επεσήμανε.

Η Κάρλα Μπελούτσι αποκάλυψε ότι στις 150 λίρες περιλαμβάνεται και το κέρδος που θα βγάλει και συμπλήρωσε «ό,τι κάνω είναι για κέρδος και η οικογένειά μου το καταλαβαίνει αυτό».

Η 42χρονη μητέρα βρίσκει τρόπους να διατηρεί τον τίτλο της

Για τους συγγενείς που δεν θα τους αρέσει η ιδέα, σημείωσε «αν θέλεις ποιότητα, πρέπει να πληρώσεις γι’ αυτό. Μπορεί να βρείτε ένα κρεοπωλείο που να είναι φθηνότερο από το σπίτι μου, αλλά το δείπνο μου θα είναι πολύ πιο αριστοκρατικό από αυτό. Δεν θα ήταν φθηνότερο αν πηγαίνατε σε ένα εστιατόριο ή ξενοδοχείο για ένα γεύμα την ημέρα των Χριστουγέννων, οπότε γιατί να μείνω με λιγότερα χρήματα; Θα έχω την τηλεόραση στο παρασκήνιο για να μπορούν να ακούσουν τον Βασιλιά στις 3 μ.μ. και να δουν ό,τι τους αρέσει» και πρόσθεσε ότι οι πόρτες θα ανοίξουν γύρω στις 2 μ.μ. και μετά τις 10 μ.μ. θα τους διώξει.

Η 42χρονη μητέρα ήταν μοντέλο μέχρι πέρυσι και από το συγκεκριμένο site κατάφερε να κερδίσει 40.000 λίρες. Νωρίτερα φέτος, όταν η κόρη της ενηλικιώθηκε, αποκάλυψε πως ξόδεψε 10.000 λίρες για τα γενέθλια και στους φίλους της σέρβιραν Dom Perignon των 200 λιρών ημίγυμνες στρίπερ, καθώς υποστήριξε ότι ήθελε η «πρώτη γεύση του ποτού» της κόρης της να είναι μια κομψή σαμπάνια και όχι ένα θλιβερό Prosecco των 5 λιρών.

Τον προηγούμενο μήνα, η Κάρλα τόνισε στην MailOnline ότι εξακολουθεί να δέχεται απειλές καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την παραδοχή της για την επέμβαση στη μύτη της, τέσσερα χρόνια πριν.

Οι συνεχείς απειλές ότι θα τη σκοτώσουν , την επηρέασαν τόσο πολύ, που έχει μετακομίσει σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία και δεν μετακινείται πλέον με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, για λόγους ασφαλείας. «Το μέγεθος της κακοποίησης που υφίσταμαι είναι εξωπραγματικό. Κάνει τη ζωή μου κόλαση», κατέληξε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: