Ελληνοαμερικανός αστυνομικός βγήκε στη σύνταξη και τίμησε την καταγωγή του με το «Είμαι Έλληνας» του Νότη Σφακιανάκη

December 1, 2023

Ελληνοαμερικανός αστυνομικός βγήκε στη σύνταξη και τίμησε την καταγωγή του με το «Είμαι Έλληνας» του Νότη ΣφακιανάκηΈνας Ελληνοαμερικανός αστυνομικός βγήκε στη σύνταξη, στη Νέα Υόρκη, μετά από 29 χρόνια υπηρεσίας και το γιόρτασε χορεύοντας τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη.

Ειδικότερα, το αποχαιρετιστήριο πάρτι του διοικητή της μονάδας Κ-9 του τμήματος συγκοινωνιών του «Μεγάλου Μήλου», ήταν ένα ελληνικό γλέντι, που πραγματοποιήθηκε στο Λονγκ Άιλαντ, υπό την παρουσία πολλών συναδέλφων του, καθώς ακούστηκαν πολλά ελληνικά τραγούδια και ο ίδιος χόρεψε ζεϊμπέκικο.

«Ζορμπάς», νησιώτικα και Νότης Σφακιανάκης έπαιζαν από τα ηχεία στον περιβάλλοντα χώρο του αστυνομικού τμήματος, ενώ υπήρχε και μπουφές με ελληνική κουζίνα.

Πολλοί ήταν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι που ευχήθηκαν στον Τζον Πάππας για τη συνταξιοδότησή του, με τον ίδιο, συγκινημένο, να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους συναδέλφους του και την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικογένειά του.

Ο Ελληνοαμερικανός αστυνομικός τίμησε την ελληνική καταγωγή του

Όπως υπογράμμισε «είμαι παιδί μεταναστών. Οι γονείς μου εργάστηκαν σκληρά, όπως και πολλοί άλλοι μετανάστες. Είμαι παντρεμένος με μετανάστρια. Επίσης, είμαι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι οι γονείς μου επέλεξαν τις ΗΠΑ. Μερικές φορές ξεχνάμε τη σπουδαιότητα της χώρας μας. Είμαι ευγνώμων για όλα. Αγαπώ τους ανθρώπους μου, αγαπώ τη μονάδα μου, αγαπώ την οικογένειά μου».

Για το αντίο χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ ακουγόταν το «Είμαι Έλληνας» του Νότη Σφακιανάκη, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, που κατάγεται από τη Χίο, καθώς και τις δύο κόρες τους.

Επίσης, χόρεψε και νησιώτικα, με την φωνή του Γιάννη Πάριου, ενώ οι συνάδελφοί του και οι σκύλοι Κ-9 τον αποχαιρετούσαν και του ευχήθηκαν να χαρεί στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του.

Ελληνοαμερικανός αστυνομικός συνταξιοδοτήθηκε με Σφακιανάκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: