“Κατέρρευσε” ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την σύντροφό του: «Δούλευε νύχτα στην Ομόνοια για να φάμε ένα μακαρόνι, δεν είχαμε ούτε ρεύμα»

December 1, 2023

“Κατέρρευσε” ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την σύντροφό του: «Δούλευε νύχτα στην Ομόνοια για να φάμε ένα μακαρόνι, δεν είχαμε ούτε ρεύμα»Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στην εκπομπή «Οδό Ζαρίφη 2», σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι και ξέσπασε σε κλάματα, όταν αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, αλλά και στις θυσίες που έχει κάνει η σύντροφός του.

Ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη και η παρέα της τον υποδέχθηκαν με πολύ χαρούμενη διάθεση, στην πορεία έγινε πολύ συναισθηματική, σε σημείο που ο παρουσιαστής και μουσικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, αναφερόμενος στην οικονομική του καταστροφή και πώς η σύντροφός του τον στήριξε.

«Αν δεν ήμουν άνθρωπος της τηλεόρασης, μουσικός ή μαθηματικός, θα ήμουν διαφημιστής να βγάζω σλόγκαν» υπογράμμισε αρχικά και λύθηκε στα γέλια, όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Ζαρίφη αν αν περνάει καλά στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

«Το κάνω γιατί έχω οικονομική ανάγκη, αλλιώς θα έκανα μια συνέντευξη το εξάμηνο. Αν νιώσω ότι η φίμωση είναι ολοκληρωτική την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια και να ζω σε ένα σπίτι 10 τετραγωνικών. Θα κρυώσω, θα υποφέρω, αλλά η αξιοπρέπειά μου θα είναι ακμαία» συμπλήρωσε.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Στη συνέχεια, βγήκε εκτός εαυτού, μιλώντας για τους λόγους που επί 10 χρόνια είχε εξαφανιστεί από την τηλεόραση, επισημαίνοντας «είναι μια αποτυχία οικονομική που είχα. Κακώς την πάτησα. Από τον καλοπαιδισμό μου την πάτησα. Μπήκα εγγυητής και με παρατήσανε στη μέση και χάθηκαν τα πάντα και από αξιοπρέπεια ούτε καν ζήτησα τον λογαριασμό. Καταστράφηκα, έμεινα άπολις, δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου και όταν η αρρώστια του δεν του επέτρεπε, έμεινα χωρίς ούτε ένα ευρώ στο σπίτι, δεν είχα δουλειά, δελτίο παροχής και να είναι καλά η Ελένη που έκανε τις πιο σκληρές δουλειές… Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα! Αυτούς τους κερατάδες δεν πρόκειται ποτέ να τους αφήσω» και έβαλε τα κλάματα, ζητώντας να μην μπει στο πλατό η σύντροφός του.

«Μου βγήκε γιατί ήταν ένα παράπονό μου» εξήγησε και συνέχισε, απευθυνόμενος στη σύντροφό του «Ελένη μου συγγνώμη και συγγνώμη που σε ανάφερα. Ξέρεις πώς την αντιμετωπίζουν; Πρέπει να προτάξω τα στήθη μου, γιατί κι εκείνη πρόταξε τα δικά της κάνοντας νυχθημερόν δουλειά. Βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 12 με 6, για να φάμε ένα μακαρόνι, γιατί δεν υπήρχε νερό. Εγώ αυτόν τον άνθρωπο να τον πουλήσω έναντι ποιών αξιωμάτων και έναντι ποιας αριστοκρατικής αντίληψης; Τι να μου πούνε; Τρύπια βρακιά είναι. Θα φύγω και θα ξέρω ότι έχω ζήσει. Θα μπορούσα να είμαι οτιδήποτε ήθελα και ήθελα να είμαι ο Αντρέας και να κοιτάζω τον κοσμάκη στα μάτια».

Τα κλάματα του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη σύντροφό του

Ανδρέας Μικρούτσικος κλάματα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: