«Έχω κάνει αλλαγή φύλου»: Δεν «μασάει» τίποτα η Τζόυς Ευείδη – Το είπε & έκλεισε «στόματα» ακόμη και σε ταξιτζήδες

December 2, 2023

«Έχω κάνει αλλαγή φύλου»: Δεν «μασάει» τίποτα η Τζόυς Ευείδη – Το είπε & έκλεισε «στόματα» ακόμη και σε ταξιτζήδεςΣτα σχόλια που ακούει συχνά για τη φωνή της αναφέρθηκε η Τζόυς Ευείδη, σε δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου.

Όπως είπε στην κάμερα του «Happy Day» η πιο συχνή ερώτηση που της κάνουν σχετικά με αυτό είναι «πώς είναι η φωνή σου έτσι μωρή;». «Μου το έχουν πει αυτό πολλοί ταξιτζήδες. Απαντάω ότι έχω κάνει διόρθωση φύλου και είμαι σε φυλομετάβαση. Ρώτα τους ταξιτζήδες, το ‘χω πει σε 2-3» απάντησε.

Όσο για την τηλεοπτική της απουσία, η ηθοποιός σχολίασε: «Η τηλεόραση λείπει στο πορτοφόλι μου, δεν λείπει στην ψυχή μου. Μπορώ να ζήσω χωρίς την τηλεόραση αλλά βοηθάει οικονομικά πολύ είναι η αλήθεια. Δυστυχώς είμαι πάρα πολύ κομπλεξική, πάρα πολύ ντροπαλή και δεν μπορώ να δημιουργώ τους δημιουργούς που τους ενοχλεί το σύμπαν όλο για έναν ρόλο. Ντρέπομαι πάρα πολύ και δεν το κάνω. Πολύς κόσμος το κάνει αυτό και πολύ καλά κάνει. Εγώ όμως είμαι κομπλεξικιά και ηλίθια».

Για τη σημασία που έχει ο έρωτας για εκείνη, η Τζόυς Ευείδη απάντησε: «Καμία σημασία δεν έχει ο έρωτας για εμένα! Δεν με απασχολεί καθόλου. Γιατί με απασχολούν η τέχνη και τα ζώα. Δεν έχω χρόνους για έρωτες. Ούτε στον εχθρό μου ένας έρωτας! Είμαι χάλια όταν είμαι ερωτευμένη και είναι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί! Είμαι σαν τρελή, δεν είμαι ήρεμη ποτέ, είμαι μονίμως αγχωμένη, έχω ενοχές και κάνω σενάρια πως έπρεπε να γίνουν τα πράγματα και όχι αλλιώς. Χάλια, χάλια».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: