Ουρές στο ατελιέ για να το πάρουν: Η Δήμητρα Ματσούκα φόρεσε το πιο ρομαντικό και σικ νυφικό & δικαίως το ζήλεψαν όλες

December 2, 2023

Ουρές στο ατελιέ για να το πάρουν: Η Δήμητρα Ματσούκα φόρεσε το πιο ρομαντικό και σικ νυφικό & δικαίως το ζήλεψαν όλες


Διαφ.

Χθες, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ένωσαν τις ζωές τους με τον γάμο τους σε μια πολύ ιδιωτική τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, με μόνο 60 καλεσμένους. Η  στιγμή αυτή ήταν αποκλειστικά για τους πιο στενούς τους φίλους και οικογενειακούς.

Έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει και τελικά παντρεύτηκε νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε κοινοποιηθεί.

Μια κούκλα με απλό και σικ νυφικό η Δήμητρα Ματσούκα

Η Δ. Ματσούκα έλαμπε με το απλό και εντυπωσιακό ολόλευκο νυφικό της. Επέλεξε ένα νυφικό σε στυλ γοργόνας με δαντέλα από το κατάστημα «Atelier Λουκία», ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν όμορφο κότσο.

Η Δ. Ματσούκα  πιο λαμπερή από ποτέ χαμογελούσε συνεχώς ενώ δε σταμάτησε να δέχεται αγκαλιές και ευχές από τους αγαπημένους της, συγγενείς και φίλους.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν ανάμεσα στους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία, ενώ συνοδευόταν από τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Ρένο Χαραλαμπίδη. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν επίσης και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Δήμητρα Ματσούκα – Η στιγμή της άφιξης της νύφης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: