Τεράστιο σαλόνι, κατακόκκινο χαλί, πιάνο: Το νέο σπίτι των Ρούλα Ρέβη & Αποστόλη Τότσικα είναι βγαλμένο από Χόλιγουντ

December 3, 2023

Τεράστιο σαλόνι, κατακόκκινο χαλί, πιάνο: Το νέο σπίτι των Ρούλα Ρέβη & Αποστόλη Τότσικα είναι βγαλμένο από ΧόλιγουντΜία νέα αρχή φαίνεται πως έκαναν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, αφού όπως αποκαλύψαν οι ίδιοι, μετακόμισαν σε νέο σπίτι μαζί με τα δίδυμα τους. Η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε πρόσφατα κάποιες φωτογραφίες και μάς έδειξε τις κούτες και τα ήδη τυλιγμένα έπιπλα τους στο σπίτι τους στη Νέα Φιλοθέη.

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι

«Το σπίτι είναι ο τόπος, το σπίτι είναι ο άνθρωπος. Πάμε πάλι Αποστόλη Τότσικα», έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα, τονίζοντας ότι έχουν μετακομίσει ξανά στο παρελθόν.

H σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα «αποχαιρέτησε» το σπίτι της στον Λυκαβηττό και πλέον βρίσκεται στο νέο διαμέρισμά της. Μάλιστα, η γνωστή φωτογράφος μας έδειξε το νέο τους σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και όπως θα δείτε και εσείς, έχουν επιλέξει να βάλουν ένα τεράστιο κόκκινο χαλί, ενώ τα φυτά και το λευκό πιάνο τραβούν τα βλέμματα. «Είναι αυτό το χαλί ότι ωραιότερο μου έχει συμβεί την τελευταία εβδομάδα??? ΕΙΝΑΙ», σημείωσε με ενθουσιασμό η Ρούλα Ρέβη στο συνοδευτικό μήνυμα.

Η ίδια φαίνεται να έχει ήδη αγαπήσει το κόκκινο χαλί, το οποίο δίνει μία υπέροχη ζεστή και χριστουγεννιάτικη αίσθηση στον χώρο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: