Ανάδρομος Ερμής: «Ο Δεκέμβριος δεν είναι παιδική χαρά» – Μαύρα μαντάτα για 6 Ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

December 3, 2023

Ανάδρομος Ερμής: «Ο Δεκέμβριος δεν είναι παιδική χαρά» – Μαύρα μαντάτα για 6 Ζώδια σύμφωνα με την Άση ΜπήλιουΖώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, από την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr.

Ζώδια Σήμερα: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό τις πρωινές ώρες της Κυριακής δημιουργώντας τάση για απρόοπτα. Η Αφροδίτη πριν τελειώσει το ταξίδι της στον Ζυγό, συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή ολοκληρώνεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή μπορεί να αφορά στην οικογένεια σας ή μπορεί η αιτία να είναι κάποιο πρόσωπο στο επαγγελματικό περιβάλλον που σας δημιουργεί πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση αν κάτι δεν σας αρέσει δε σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας. Βέβαια όχι με το συνήθη επιθετικό τρόπο αλλά με λίγη διπλωματία και ευελιξία βγάλετε από μέσα σας αυτό που νιώθετε και δεν θα χαλάσετε και τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή τις πρωινές ώρες σας βρίσκει ίσως πιο αγχωμένους πιθανώς και με μια πιο «παρασκηνιακή» κατάσταση στην καθημερινότητα σας. Η Αφροδίτη στην κόντρα της με τον Πλούτωνα φορτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και ένα συνεργάτη ή ένα φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Αν από την άλλη χωρίς επιθετική διάθεση αλλά με διάθεση να ειπωθούν αλήθειες πλησιάσετε το άτομο με το οποίο μπορεί να έχετε πρόβλημα μπορεί να ρίξετε φως σε μια κατάσταση και η σχέση σας να βελτιωθεί. Τουλάχιστον έτσι θα ξέρετε που βρίσκεστε. Ακόμη ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με θέματα της υγείας σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα δίνει επικοινωνιακή διάθεση στην Κυριακή. Ταυτόχρονα σχηματίζεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε. Κυρίως το κομμάτι που αναφέρεται στα οικονομικά σας. Μπορεί να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια αλλά αυτή τη στιγμή να λείπουν οι κατάλληλοι πόροι προκειμένου να τα κάνετε πραγματικότητα. Όμως μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο φτάνει το πόδι σας και σαφώς μη στηρίζεστε σε βοήθειες άλλων. Προσοχή στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή φίλους κι αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες και με τον σύντροφό σας.

Ζώδια Σήμερα: ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Λέοντα και στη διάρκεια της Κυριακής. Παράλληλα όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που ολοκληρώνεται δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κάπως εκρηκτική κυρίως όταν νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο στη δική σας δουλειά. Αν το δείτε με την απαραίτητη ψυχραιμία και δεν το θεωρήσετε επίθεση ή κακή κριτική τότε μπορεί όντως να επωφεληθείτε από κάτι που θα ακούσετε. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι. Το ίδιο ισχύει και με τις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Με τάσεις φυγής, έρχεται η Κυριακή αγαπητοί μου Λέοντες κι αυτό γιατί μπορεί να βιώνετε μια πιο βαριά ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς σας ή να υπάρχει κάτι άλλο που επιβαρύνει την ψυχολογία σας και να σας καταπιέζει αυτή τη στιγμή και δεν μπορείτε να το επιλύσετε. Φανείτε προσεκτικοί και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να κάνετε κάποια παρατήρηση σε κάποιον και να το πάρει πολύ προσωπικά δημιουργώντας ένα επεισόδιο που δεν θα επιθυμούσατε να αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετή σύγχυση μπορεί να σας δημιουργεί η Κυριακή αγαπητοί μου Παρθένοι καθώς κάτι σας κρατά πίσω από μια ενδεχόμενη σχέση ή συνεργασία. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο το οποίο ίσως έχει δείξει το ενδιαφέρον του προσωπικά ή επαγγελματικά αλλά είστε κάπως πιο καχύποπτοι απέναντι του, χωρίς να ξέρετε αν πρέπει να το εμπιστευθείτε. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα οικονομικό θέμα το οποίο μπορεί να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ

Την Κυριακή η Αφροδίτη από το ζώδιο σας έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας, είτε στο χώρο της δουλειάς, είτε στο χώρο του σπιτιού. Διατηρήστε τα όρια σας με κάθε τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει ακόμη και στο ίδιο σας το σπίτι με ανθρώπους που απευθύνονται στο συναίσθημα σας προκειμένου να επωφεληθούν. Όσο κι αν «βράζετε» από θυμό βρείτε άλλη διέξοδο για να τον εκφράσετε.

Ζώδια Σήμερα: ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητα σας και κυρίως στους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μήπως μπροστά στις φιλοδοξίες και την ανάγκη σας για αναγνώριση θυσιάζετε κάθε μέρα λίγη από την πνευματική ή ψυχική σας ισορροπία. Όλα αυτά είναι καλό να τα σκεφτείτε σήμερα και αύριο και ενδεχομένως να προσπαθήσετε κάπως να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές. Πάρτε το απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Κυριακή η κόντρα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια ερωτική ή φιλική σχέση. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει καιρό και που νιώθετε ότι πλέον σας κάνει να ασφυκτιείτε. Ίσως λοιπόν πρέπει αντί να αγωνιάτε γι’ αυτή τη σχέση ή να νιώθετε θυμό, να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς. Αν από την άλλη το πρόβλημα είναι άλυτο τότε ίσως πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω αλλά χωρίς «εκκρεμότητες».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα την Κυριακή και τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ ευχάριστα αν δεν υπήρχε στην γωνία ένας Πλούτωνας που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση, άγχος ή μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια θυμό. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά το σύντροφο σας μπορεί όμως κι ένα στενό συγγενή ενδεχομένως μια γυναίκα πχ την μητέρα σας.. Αντί να το κρύψετε κάτω από το χαλάκι όμως προσπαθήστε να το επιλύσετε επιτόπου. Για κάποιους από σας δρομολογούνται εξελίξεις στα επαγγελματικά ή μπορεί να βιώσετε μεγαλύτερη πίεση από κάποιο προϊστάμενο ή ένα άτομο που έχει λόγο για τη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξεκίνημα της Κυριακής έρχεται με αρκετή πίεση καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και νιώθετε τις απαιτήσεις των άλλων ασφυκτικές κάποιες στιγμές. Όμως και η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Προσέξτε ιδιαιτέρως αυτά που θα πείτε, την κριτική που θα ασκήσετε σε άλλους, την «κοινωνική κριτική» στην οποία θα συμμετέχετε ενδεχομένως και τα μυστικά. Ακόμη αποφύγετε να εμπλακείτε σε μάχες άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Κυριακή μπορεί να σας ζορίσει λίγο περισσότερο σε οικονομικά θέματα ή σε σχέση με τα θέματα του πολύτιμου χρόνου σας. Μπορεί να βιώνετε μια περίεργη κατάσταση στα ερωτικά σας, να παίζει μια εμμονή με ένα πρόσωπο του παρελθόντος που ίσως δεν το έχετε ξεπεράσει εντελώς. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα για να μην χαλάσετε πολύ χρόνο σε κάτι που είναι παρελθόν και δεν αλλάζει πλέον.

Ζώδια Σήμερα: Η τάση του μήνα για όλα τα ζώδια

Δεκέμβριος 2023

Ο τελευταίος μήνας του 2023 δεν στερείται έντασης και δυσκολιών, αλλά τουλάχιστον το τέλος του έρχεται με ένα πιο αισιόδοξο μήνυμα καθώς ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έχουμε και μια γλυκιά Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου.

Την 1η Δεκεμβρίου 2023 ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω δίνοντας έναν πιο σοβαρό τόνο στις επαφές μας με τους άλλους. Είναι εξαιρετικός Ερμής για θέματα δουλειάς, παραγωγικότητας και για οικονομικές υποθέσεις.

Στις 04/12/2023 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Σκορπιό, το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται σε «αδυναμία» στην παραδοσιακή αστρολογία καθώς βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αγαπά βαθιά και βλέπει τα πράγματα ακραία στις σχέσεις της. Είναι όλα ή τίποτε! Προσέξτε λοιπόν πόσο μακριά θα φτάσετε για να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας για να μη ξεφύγετε από τα όρια. Αυτό δεν αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις, αλλά και στις απολαύσεις και στα οικονομικά. Ο Ποσειδώνας θα γυρίσει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς στις 06/12/2023 οξύνοντας τη διαίσθησή μας.

Στις 13/12/2023 έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη στην οποία συμμετέχει με όψη και ο Ποσειδώνας. Το ζώδιο του Τοξότη είναι το ζώδιο της ελευθερίας, της σοφίας, του αυθορμητισμού και με κάποιο τρόπο αυτή η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο περιπέτειας με πολλές κι ενδιαφέρουσες εξελίξεις, όχι πάντα εύκολες παρόλα αυτά. Η επιρροή του Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ένα αίσθημα απογοήτευσης ή πιθανώς να νιώθουμε μεγαλύτερη σύγχυση. Εκμεταλλευτείτε τη Νέα Σελήνη για να γειωθείτε και μην κυνηγάτε ψευδαισθήσεις. Την ίδια μέρα ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω δημιουργώντας τις γνωστές εκνευριστικές του καθυστερήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία, στις δοσοληψίες μας, στις μετακινήσεις. Μάλιστα πολλές φορές η ανάδρομη πορεία του συμπίπτει και με άστατες καιρικές συνθήκες και ακραία φαινόμενα. Αν έχετε να κάνετε σημαντικές αγορές ή να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή ακόμη να υπογράψετε μια σημαντική συμφωνία, προτιμήστε το πρώτο δεκαήμερο που θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

Η έμφαση στο ζώδιο του Τοξότη, πέραν της Νέας Σελήνης και της παρουσίας του Ήλιου μέχρι τις 22/12/2023, έρχεται κι από τον Άρη που θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον Τοξότη. Αλλά και ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Τοξότη την περίοδο των εορτών από τις 23/12/2023 μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2024 και μετά τις 02/01/2024 ορθόδρομος μέχρι τις 12/01/2024. Στο διάστημα αυτό προσέξτε περισσότερο αν ταξιδεύετε και δη στο εξωτερικό. Οι εξελίξεις σε θέματα πολιτικής, νομοθεσίας, θρησκείας, διεθνών σχέσεων και παιδείας θα είναι ραγδαίες σε παγκόσμιο επίπεδο με την έμφαση στο ζώδιο αυτό.

Στις 22/12/2023 ο Ήλιος προχωρά στον Αιγόκερω και έχουμε το χειμερινό Ηλιοστάσιο με τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Δυο μέρες μετά τα Χριστούγεννα σχηματίζεται η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, που σχηματίζει θετικές όψεις την ίδια μέρα μάλιστα που ο Ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία. Εξαιρετικά τυχερή αυτή η Πανσέληνος για θέματα της οικογένειας.

Σίγουρα ο Δεκέμβριος δεν είναι παιδική χαρά ειδικά με τον ανάδρομο Ερμή. Όμως τελειώνει αισιόδοξα, καθώς ο Δίας μετά από αρκετούς μήνες γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ταύρο φέρνοντας ελπίδα για τη νέα χρονιά που θα αρχίσει. Τα ζώδια που θα πιεστούν λίγο περισσότερο αυτό τον μήνα είναι τα μεταβλητά, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: