Οι δύσκολες ώρες της Αποστολίας Ζώη: «Με πλήγωσε πολύ, αν δεν το έκανα, θα πέθαινα στην ψάθα»

December 3, 2023

Οι δύσκολες ώρες της Αποστολίας Ζώη: «Με πλήγωσε πολύ, αν δεν το έκανα, θα πέθαινα στην ψάθα»Σήμερα, η αγαπημένη τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “I Love Σου Κου”. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η τραγουδίστρια συζήτησε με τη Μπέττυ Μαγγίρα για την πορεία της στον χώρο της μουσικής, την αθλητική της δραστηριότητα ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στα δύσκολα προβλήματα που αντιμετώπισε με τους γονείς της.

«Με πλήγωσε που σταμάτησα, αλλά αν δεν το έκανα, θα πέθαινα στην ψάθα»

«Ξεκίνησα την καριέρα μου από το θέατρο. Δεν μετάνιωσα που μεταπήδησα στο τραγούδι. Ήμουν πρωταθλήτρια στις καταδύσεις, αλλά σταμάτησα λόγω ενός τραυματισμού. Με πλήγωσε που σταμάτησα. Αν δεν σταματούσα, θα πέθαινα στην ψάθα. Δεν μπορείς να ζήσεις από τον αθλητισμό. Από την Εθνική δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ έχω φέρει τόσες νίκες», είπε αρχικά η Αποστολία Ζώη.

Για την αποχή της από το τραγούδι, η Αποστολία Ζώη είπε: «Διέκοψα το τραγούδι γιατί συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κάνεις διάφορα πράγματα για να πας μπροστά. Έμεινα τότε τέσσερα χρόνια εκτός χώρου. Όταν έφυγα, σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην ξαναγυρίσω. Επέστρεψα στο τραγούδι γιατί η μαμά μου τότε ήταν άρρωστη και ήθελε να με δει ξανά να τραγουδάω».

Η Αποστολία Ζώη ανέφερε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, η : «Η απώλεια της μητέρας μου με συντάραξε. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου έμαθα ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο. Ήταν ένα μούδιασμα, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει».

Όλα όσα είπε η Αποστολία Ζώη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: