“Ποιος είναι υπεύθυνος γι’αυτό;”: Η Έλλη Στάη βρήκε για τρέξιμο στην Αθήνα κι έφριξε με την εικόνα που αντίκρισε

December 4, 2023

“Ποιος είναι υπεύθυνος γι’αυτό;”: Η Έλλη Στάη βρήκε για τρέξιμο στην Αθήνα κι έφριξε με την εικόνα που αντίκρισεΗ Έλλη Στάη αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο καλλίγραμμες προσωπικότητες της ελληνικής σκηνής. Για να διατηρήσει αυτό το εντυπωσιακό κορμί, ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει δηλώσει ότι είναι μεγάλη φαν του τρεξίματος, και αυτό αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία της καθημερινής της ρουτίνας. Η Έλλη Στάη μάλιστα στο παρελθόν, σε συνέντευξή της στο People είχε πει: «Προλαβαίνω να κάνω για τον εαυτό μου λίγα και καλά. Προ­σπαθώ να διατηρώ και το μυαλό μου κοφτερό και το σώμα μου κι­νητικά “κοφτερό”, επίσης. Δίνω χρόνο στην άθληση, μου αρέσει πολύ το τρέξιμο. Προπονούμαι κανονικά, έξω στο δρόμο, με προ­πονητή. Με ενδιαφέρει όλο αυτό. Είναι η επιβολή του μυαλού και της ψυχής στο σώμα, γιατί πάντα πας να βγάλεις το κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις που διαθέτει το σώμα σου».

Έλλη Στάη: Πήγε για τρέξιμο στο Ζάππειο

Το πρωί του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου, η Έλλη Στάη επέλεξε να φορέσει τα αθλητικά της και να απολαύσει μια τρέξιμο στο Ζάππειο. Ωστόσο, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, εξέφρασε το παράπονό της για τα αυτοκίνητα που εισέρχονται στον χώρο του Ζαππείου, μετατρέποντας το πάρκο σε χώρο πάρκινγκ.

Στο βίντεο ανέφερε το θέμα των αυτοκινήτων που παραβιάζουν τον χώρο του πάρκου, δηλώνοντας την ανησυχία της για τον τρόπο που ορισμένοι χρησιμοποιούν το Ζάππειο ως χώρο στάθμευσης, επηρεάζοντας έτσι τον χώρο που θα έπρεπε να είναι αφιερωμένος στην άθληση και την αναψυχή.

«Το Ζάππειο γίνεται ένα απέραντο πάρκινγκ, ποιος είναι υπεύθυνος;», έγραψε η Έλλη Στάη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολουθεί η ανάρτησή της:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: