Πολύ μικρότερό της, γνωρίστηκαν στο πλατό: Χαμογελά ξανά η Βαλέρια Κουρούπη, αυτός είναι ο ηθοποιός σύντροφός της

December 4, 2023

Πολύ μικρότερό της, γνωρίστηκαν στο πλατό: Χαμογελά ξανά η Βαλέρια Κουρούπη, αυτός είναι ο ηθοποιός σύντροφός της


Διαφ.

Η Βαλέρια Κουρούπη πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα κωμική σειρά “Στα σύνορα” του Star, αλλά η ευτυχία της, δεν περιορίζεται μόνο στον επαγγελματικό τομέα. Η γνωστή ηθοποιός ζει και μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή, καθώς είναι ερωτευμένη με τον συνάδελφό της, Μάριο Δερβιτσιώτη.

Βαλέρια Κουρούπη: Πως γνώρισε τον Μάριο Δερβιτσιώτη

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Μάριος Δερβιτσιώτης γνωρίστηκαν στη σειρά “Παρουσιάστε” το 2019 και εν συνεχεία συνεργάστηκαν στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”. Η συνεργασία τους στις σειρές αναμφίβολα ενίσχυσε τη σχέση τους, με το ζευγάρι να είναι μαζί περίπου έναν χρόνο.

Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί, και τον περασμένο Μάιο πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό. Η σχέση τους φαίνεται πως είναι εξαιρετική, με άριστη επικοινωνία και έντονη χημεία μεταξύ τους.

Παράλληλα, να σημειωθεί πως η Βαλέρια Κουρούπη ήταν παντρεμένη με τον μουσικό Νίκο Ξύδη, αλλά η σχέση της με τον Μάριο Δερβιτσιώτη έχει φέρει μια νέα ευτυχισμένη κεφάλαιο στη ζωή της.

Τα όσα είχε αναφέρει για το σύντροφό της:

Πριν από μερικούς μήνες, η Βαλέρια Κουρούπη είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως βρίσκεται σε σχέση και μάλιστα, είχε αναφερθεί στη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύντροφό της.

«Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λίγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το “τρία χρόνια, δεν πειράζει”. Είναι πολύ μικρότερος μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα. Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα.Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε», είπε η Βαλέρια Κουρούπη και πρόσθεσε: «Είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι καλό να το βροντοφωνάζεις. Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. Λες, «κοίτα, γίνεται, απενοχοποιηθείτε και οι υπόλοιποι που το νιώθετε παιδιά». Δεν είναι θέμα ταμπού».

Ακολουθούν φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: