3 χρόνια μετά τον ακρωτηριασμό: Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου – Η φωτο με το χέρι της & το δυνατό μήνυμα

December 4, 2023

3 χρόνια μετά τον ακρωτηριασμό: Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου – Η φωτο με το χέρι της & το δυνατό μήνυμα


Διαφ.

Η Έρρικα Πρεζεράκου κοινοποίησε μια συγκλονιστική ανάρτηση την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, επισημαίνοντας την Παγκόσμια Ημέρα για άτομα με αναπηρία. Σε αυτήν, παρουσίασε μια φωτογραφία όπου φαίνεται το χέρι της μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη πριν από τρία χρόνια κατά τη διάρκεια διακοπών της.

Το ατύχημα προκάλεσε τον τραυματισμό του δαχτύλου της όταν έπεσε στη θάλασσα και ακούμπησε στην προπέλα ενός φουσκωτού σκάφους. Μέσα από την ανάρτησή της, η Έρρικα Πρεζεράκου έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα υποστήριξης για τα άτομα με αναπηρία.

Έρρικα Πρεζεράκου: Τα όσα ανέφερε

«Σήμερα είναι Παγκόσμια μέρα για άτομα με αναπηρία. Ήθελα τόσα να γράψω, όμως μέσα μου μόνο αυτό στάθηκε. Συγχωράτε με αν κάνω λάθος, μα η παγκόσμια μέρα δεν αφορά τα άτομα που γεννήθηκαν η απέκτησαν αναπηρία, αφορά όλους εμάς που είμαστε πολλές φορές μέσα μας ανάπηροι να αγκαλιάσουμε να αγαπήσουμε ή να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό που κοιτάμε μόνο το έξω και όχι την φλόγα της ψυχής μέσα. Είναι για όλους εμάς αυτή η μέρα ηλιόλουστα μου πλάσματα..», έγραψε η Έρρικα Πρεζέρακου.

Τα όσα είχε πει παλαιότερα:

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα On Time η Έρρικα Πρεζεράκου είχε εξομολογηθεί: «Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Έχω χαρά που ζω. Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν με βοηθάει να προχωρήσω. Επειδή μου έτυχε ένα βράδυ να έχω εφιάλτες. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: