«Είναι δύσκολο να είσαι σύζυγος στρατιωτικού»: Νύφη βάζει φωτιά στο νυφικό της και προκαλεί χαμό στο διαδίκτυο

December 6, 2023

«Είναι δύσκολο να είσαι σύζυγος στρατιωτικού»: Νύφη βάζει φωτιά στο νυφικό της και προκαλεί χαμό στο διαδίκτυοΜια 31χρονη γυναίκα από τη Βόρεια Καρολίνα έβαλε φωτιά στο νυφικό της, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, το οποίο έγινε viral.

Ειδικότερα, η μητέρα δύο παιδιών, Lauren Brooke, προσέλκυσε 6 εκατομμύρια θεατές, αλλά και πολλούς επικριτές, στο βίντεο που δημοσίευσε στις 26 Μαρτίου.

«Με έχουν αποκαλέσει νάρκισσο και ότι επιζητώ την προσοχή και οι άνθρωποι λένε ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα. Η φωτογράφιση δεν γιόρταζε το ίδιο το διαζύγιο – γιόρταζε το γεγονός ότι επέζησα από αυτό», υπογράμμισε η νεαρή μητέρα.

Η 31χρονη ερωτεύτηκε τον πρώην σύζυγό της όταν οι δυο τους πήγαιναν στην ίδια εκκλησία Βαπτιστών, μεγαλώνοντας. Το νεαρό ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2012, όπως αναφέρει η New York Post, ωστόσο, ο γάμος δεν πήγαινε καλά και ένας από τους λόγους ήταν οι απαιτήσεις της εργασίας του συζύγου της στον στρατό.

«Μπορεί να είναι δύσκολο να είσαι σύζυγος στρατιωτικού… Οι πιέσεις από τη δουλειά του επιβάρυναν το γάμο», επεσήμανε η γυναίκα.

@lauren_brooke91

#fyp #divorce #divorcetiktok #burnthedress #whereitendsbaileyzimmerman #divorcehumor????

♬ Where It Ends – Bailey Zimmerman

Στη Βόρεια Καρολίνα, ένα ζευγάρι πρέπει να βρίσκεται σε διάσταση για ένα χρόνο και μία ημέρα πριν πάρει διαζύγιο. Ύστερα από εννέα χρόνια ταραχώδους γάμου, τον Σεπτέμβριο του 2021, η γυναίκα κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου, εξακολουθώντας να ελπίζει ότι θα τα βρουν μεταξύ τους, αλλά το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε τον Ιανουάριο.

Η 31χρονη γυναίκα γύρισε σελίδα στη ζωή της

Η Brooke αποφάσισε να γυρίσει σελίδα -καίγοντας τα απομεινάρια του αποτυχημένου γάμου της- και μάλιστα πήρε μαζί της τον νέο της σύντροφο, αλλά και την επαγγελματία φωτογράφο μαμά της και έβαλε φωτιά στο νυφικό της.

«Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω με το νυφικό μου; Δεν μπορούσε να επιστραφεί και δεν θα ήθελα να το δώσω στην κόρη μου – όχι μετά από τον τρόπο που τελείωσε. Οπότε γιατί να μην το κάψω;», σημείωσε.

Επίσης, με τα ψηλοτάκουνα που φορούσε, πάτησε φωτογραφίες της με τον πρώην σύζυγό της, σε πιο ευτυχισμένες στιγμές τους.

«Ήταν υπέροχο να τη βλέπω να γελάει – η χρονιά ήταν εξαιρετικά δύσκολη με τόσα πολλά συναισθήματα που προσπαθούσαν να προσανατολιστούν σε μια νέα κανονικότητα», τόνισε η μαμά της, Felicia.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: