Μαυρίλα και καμένα λίπη στο τηγάνι: Έξυπνο tip για να τα εξαφανίσετε & να το κάνετε σαν καινούργιο

December 6, 2023

Μαυρίλα και καμένα λίπη στο τηγάνι: Έξυπνο tip για να τα εξαφανίσετε & να το κάνετε σαν καινούργιοΟ άνθρωπος στο tiktok που καθαρίζει σε χρόνο μηδέν ένα τηγάνι γεμάτο ξεραμένα λίπη είναι θεός και μάγος της καθαριότητας.

Της: Έπη Τρίμη

Το μυστικό του δεν υπάρχει και φυσικά το βίντεο αυτό έχει γίνει viral καθώς ποιος λογικός άνθρωπος θέλει να τρίβει με τις ώρες χωρίς αποτέλεσμα;

Το τηγάνι που είναι κυριολεκτικά για πέταμα γίνεται σαν καινούργιο μέσα σε ελάχιστα λεπτά της ώρας. Το δε κόλπο του δεν είναι τίποτα άλλο από μια χημική ένωση που επιφέρει το μαγικό σχεδόν αποτέλεσμα.

Τα μόνα που χρειάζεσαι είναι λίγο αλάτι, μαγειρική σόδα, άσπρο ξύδι, υγρό πιάτων, ρολό κουζίνας και λίγη υπομονή για να λειτουργήσει.

Όπως θα δείτε βάζει πρώτα αλάτι πάνω στο τηγάνι, στη συνέχεια προσθέτει αρκετή ποσότητα μαγειρικής σόδας, υγρό πιάτων,  ξίδι και σκεπάζει την επιφάνεια με το ρολό κουζίνας.

Στη συνέχεια το αφήνει σκεπασμένο για λίγη ώρα και όταν βγάζει το χαρτί, όλη η καμένη βρωμιά έχει ξεκολλήσει, με το τηγάνι να λάμπει από καθαριότητα χωρίς τρίψιμο.

Το βίντεο ανέβηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok και αμέσως έγινε viral, καθώς οι χρήστες έμειναν  ενθουσιασμένοι από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δείτε το βίντεο και θα μας θυμηθείτε!

@ramdeep.osahan Easy home trick ???????? #foryou #foryoupage #diy #ramdeeposahan ♬ 1,2,3,4 (One, Two, Three, Four) – Fun Elektro Mix – Funbeat


Πηγή

Διαβάστε επίσης: