Βικτώρια Καϊματζόγλου: Η πρώην γυναίκα του Κορκολή τα άλλαξε όλα, είναι πιο όμορφη από ποτέ και δηλώνει ερωτευμένη

December 6, 2023

Βικτώρια Καϊματζόγλου: Η πρώην γυναίκα του Κορκολή τα άλλαξε όλα, είναι πιο όμορφη από ποτέ και δηλώνει ερωτευμένηΗ Βικτώρια Καϊματζόγλου έκανε μία σπάνια εμφάνιση, σχεδόν μετά από δέκα χρόνια, με αφορμή τη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, μαζί με τον σύντροφό της, Μάνο Ψιστάκη.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, να ποζάρουν χαμογελαστοί, με το πρώην μοντέλο, μέσα σε αυτά τα χρόνια απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει εντυπωσιακή.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε υπογραμμίσει, τόσο για τη δουλειά, όσο και τα προσωπικά της, «δυστυχώς, λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν υπάρχουν δουλειές, όπως παλαιότερα και αυτό αφορά πλέον όλους. Δεν μου αρέσει καθόλου η κατάσταση στην Ελλάδα και έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα. Η ζωή έχει δυσκολέψει για όλο τον κόσμο. Ελπίζω να βρω δουλειά σε αυτό που σπούδασα, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα. Είμαι ερωτευμένη, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Δεν νομίζω ότι αφορούν κανέναν άλλον, εκτός από εμένα και τον άνθρωπο μου».

Σπάνια εμφάνιση για τη Βικτώρια Καϊματζόγλου

Βικτώρια Καϊματζόγλου σπάνια εμφάνιση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: