Κωνσταντίνα Πλιάτσικα: Η κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα μεγάλωσε, έγινε κούκλα και κάνει θραύση στις διεθνείς πασαρέλες

December 6, 2023

Κωνσταντίνα Πλιάτσικα: Η κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα μεγάλωσε, έγινε κούκλα και κάνει θραύση στις διεθνείς πασαρέλες


Διαφ.

Η Κωνσταντίνα Πλιάτσικα, η κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα, είναι μια πανέμορφη κοπέλα, που ασχολείται με το μόντελινγκ και μάλιστα, κάνει θραύση στις διεθνείς πασαρέλες.

Ειδικότερα, η 18χρονη έχει μεσογειακή ομορφιά, είναι ψηλή, με αψεγάδιαστο κορμί και λατρεύει τη μόδα, ενώ εκτός από τον διάσημο μπαμπά της, μητέρα της είναι η Νάντια Σπηλιωτοπούλου, με την οποία έχει απίστευτη ομοιότητα.

Μπορεί οι γονείς της να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά η σχέση που έχει το μοντέλο με τον πατέρα της είναι άψογη, ενώ ο τραγουδιστής καμαρώνει για την κόρη του, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία και μάλιστα, πριν από λίγους μήνες τής πρότεινε να συμμετάσχει σε ένα βιντεοκλίπ του.

Τα βήματα της Κωνσταντίνας Πλιάτσικα στο μόντελινγκ

Πριν ακόμη ενηλικιωθεί, η μελαχρινή καλλονή έχει κάνει ήδη σοβαρά βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, με τις δουλειές της να είναι προσεκτικές και αναγνωρισμένες.

Τον περασμένο Μάιο, χρίστηκε και επισήμως μοντέλο, καθώς έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο της μέσω ενός μεγάλου πρακτορείου του εξωτερικού, ενώ το μότο της είναι «Dia loves the world» («Η Ντία αγαπάει τον κόσμο»).

Αν και ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει υπογραμμίσει για την κόρη του ότι «έχει προτεραιότητα και σου δείχνει τα πράγματα με έναν μαγικό τρόπο στη σωστή τους διάσταση. Αλλά δεν πρέπει πάντα να περιμένουμε μια αφορμή τόσο μεγάλη, όπως είναι η γέννηση ενός παιδιού, να περιμένουμε την αφορμή από έναν άλλο άνθρωπο. Αυτές τις αφορμές πρέπει να τις βρίσκουμε και να τις ψάχνουμε από μόνοι μας».

Η Κωνσταντίνα Πλιάτσικα έχει κερδίσει τις διεθνείς πασαρέλες

Κωνσταντίνα Πλιάτσικα μόντελινγκ

Κωνσταντίνα Πλιάτσικα μόντελινγκ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: