Ειρήνη και Ελισάβετ Τσάκου: Οι δίδυμες κόρες της Σίλιας Κριθαριώτη έγιναν 18 και όλη η Αθήνα μιλάει για την ομορφιά τους

December 6, 2023

Ειρήνη και Ελισάβετ Τσάκου: Οι δίδυμες κόρες της Σίλιας Κριθαριώτη έγιναν 18 και όλη η Αθήνα μιλάει για την ομορφιά τουςH Σίλια Κριθαριώτη έχει ιδιαίτερη αδυναμία, τόσο στον γιο της, όσο και στις δίδυμες κόρες της, καρποί του έρωτά της με τον επιχειρηματία, Νίκο Τσάκο.

Μάλιστα, ο γιος της και οι δίδυμες κόρες της σχεδιάστριας έχουν γεννηθεί με λίγες μέρες διαφορά και έτσι, μετά το πάρτι γενεθλίων του γιου της, Παναγιώτη Τσάκου, στο Λονδίνο, γιόρτασε τα γενέθλια των διδύμων κοριτσιών της στην Αθήνα.

Η Σίλια Κριθαριώτη γιόρτασε την ενηλικίωση των δίδυμων κοριτσιών της

Οι δίδυμες Ειρήνη και Ελισάβετ Τσάκου ενηλικιώθηκαν και το γιόρτασαν σε εστιατόριο της Αθήνας, με ασιατική κουζίνα, φορώντας υπέροχες δημιουργίες της μητέρας τους.

Σήλια Κριθαριώτη δίδυμες κόρες

Οι κόρες της Σίλιας Κριθαριώτη μετακόμισαν στην Αμερική για σπουδές

Οι κόρες του του ζευγαριού, που ζει σ’ ένα απίθανο σπίτι με θέα την Ακρόπολη, αφού ολοκλήρωσαν το σχολείο, έφυγαν για σπουδές στη Νέα Υόρκη, σ’ ένα από τα πιο φημισμένα ιδιωτικά πανεπιστήμια του κόσμου, το Columbia.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: