Σπύρος Μπιμπίλας: “Το δώρο που θέλω για το 2024 είναι άνθρωπος που αγαπώ να μου προτείνει να κάνουμε σύμφωνο συμβίωσης”

December 6, 2023

Σπύρος Μπιμπίλας: “Το δώρο που θέλω για το 2024 είναι άνθρωπος που αγαπώ να μου προτείνει να κάνουμε σύμφωνο συμβίωσης”


Διαφ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube και μίλησε για τα Χριστούγεννα και τι σημαίνουν για εκείνον, αλλά και για τον σύντροφό του.

Τα Χριστούγεννα για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Ειδικότερα, ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, μιλώντας στο NansouTV, υπογράμμισε «τα Χριστούγεννα για μένα είναι απλώς μία ωραία γιορτή, στην οποία συμμετέχω κι εγώ στη χαρά των άλλων, χωρίς να πιστεύω ιδιαίτερα σε αυτό το πράγμα. Το βλέπω σαν μια γιορτή αγάπης και όταν μία θρησκεία μιλάει για αγάπη, εγώ είμαι δίπλα της. Ό,τι και να μου συμβεί, ακόμα και τις ημέρες των γιορτών, πηγαίνω στη θάλασσα, βλέπω το γαλάζιο της και το γαλάζιο του ουρανού και λέω ότι θα αφήσω πίσω μου το κακό. Μου έτυχε να χάσω τον πατέρα μου Πάσχα, ενώ όλοι οι άλλοι γλεντούσαν και έψηναν αρνιά».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλει να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του

Και συμπληρώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας «τα Χριστούγεννα πηγαίνουμε σε γιορτές που γίνονται στα γηροκομεία, μοιράζουμε τρόφιμα σε ευπαθείς οικογένειες. Γενικά κάνουμε αυτά που λέει η θρησκεία, τη βοήθεια στους άλλους ανθρώπους. Κι εγώ το κάνω ως εσωτερική ανάγκη, το καλό διοχετεύεται και στους άλλους. Και οι φίλοι και οι πρώην σχέσεις μου είναι σαν οικογένεια. Εγώ εδώ και χρόνια περιμένω έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσω να κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης. Είμαι πάρα πολύ της σχέσης και των ανθρώπων που αγαπιούνται. Το ωραιότερο δώρο για το 2024 θα ήταν ο άνθρωπος που αγαπώ να μου προτείνει αυτό».

Σπύρος Μπιμπίλας Χριστούγεννα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: