Άλλος άνθρωπος, δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Καγιά: O Ηρακλής Τσουζίνοφ 3 χρόνια μετά θα κέρδιζε ξανά το GNTM

December 7, 2023

Άλλος άνθρωπος, δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Καγιά: O Ηρακλής Τσουζίνοφ 3 χρόνια μετά θα κέρδιζε ξανά το GNTM


Διαφ.

Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που ο Ηρακλής Τσουζίνοφ κέρδισε πανηγυρικά την πρώτη θέση στο ριάλιτι μόδας, GNTM. Μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι ο ταλαντούχος παίκτης είχε κατακτήσει εξ αρχής τόσο τους κριτές όσο και τον κόσμο με τη μοναδική και σπάνια εξωτική ομορφιά του και ήταν δικαίως το φαβορί για τη μεγάλη νίκη.

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Άλλαξε μαλλιά, είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ

O Ηρακλής Τσουζίνοφ 3 χρόνια μετά θα κέρδιζε ξανά το GNTM

Γεννημένος στη Γερμανία, έκανε πολλές στάσεις στη ζωή του ζώντας σε όλη την Ευρώπη, μόνο με τη μητέρα του αφού ο πατέρας του τους είχε εγκαταλείψει. Πέρασε από τη Ρωσία όπου έμεινε για λίγο με τους παππούδες του και κατέληξε στο Μενίδι. Σήμερα, τρία χρόνια μετά, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι πιο έμπειρος από ποτέ στον χώρο του μόντελινγκ, λιγότερο άγουρος σε σχέση με την τότε παρουσία του στο GNTM ενώ έχει κάνει και μερικές εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνισή του.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Ηρακλής Τσουζίνοφ 3 χρόνια μετά το GNTM

Πιο αναλυτικά, το γνωστό μοντέλο είναι σήμερα ακόμη πιο γυμνασμένος μιας και περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο, ενώ είναι εμφανής και η τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα δεύτερο makeover, μετά από αυτό που του είχαν κάνει στα μαλλιά όταν μπήκε στο ριάλιτι μόδας του Star.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ πλέον δουλεύει επαγγελματικά στον χώρο του μόντελινγκ και οι φωτογραφίες του στα social media αποδεικνύουν ότι το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: