«Κάνε Θεέ μου το θαύμα σου»: Όλες οι προσευχές μας στον μικρό Λούκα – Έγινε η μεταμόσχευση, δίνει μεγάλη μάχη για 3η φορά

December 7, 2023

«Κάνε Θεέ μου το θαύμα σου»: Όλες οι προσευχές μας στον μικρό Λούκα – Έγινε η μεταμόσχευση, δίνει μεγάλη μάχη για 3η φοράΟ μικρός Λούκας Σταύρου παλεύει για τρίτη φορά με την λευχαιμία και έκανε χθες τη μεταμόσχευσή του. Όλοι προσεύχονται το μικρό αγγελούδι να τα καταφέρει και να βγει νικητής και από αυτή τη μάχη.

Έγινε η μεταμόσχευση στον μικρό Λούκα που δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του

Πιο συγκεκριμένα, την είδηση δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ο πατέρας του κύριος Ανδρέας με τη σύζυγο του κυρία Γεωργία.

«SOS. Καλημέρα. Σήμερα θα γίνει η μεταμόσχευση στο Λουκά μου. Σας παρακαλώ πολύ χρειαζόμαστε της προσευχές σας (Σήμερα και για 2 βδομάδες). Όλοι μαζί θα μας ακούσει ο Θεός. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε.

Όλες οι προσευχές μας στον μικρό Λούκα που παλεύει με τη λευχαιμία

Συγκινεί ο μικρός Λούκας

«Γεια σας, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με βοήθησε και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και θα επιστρέψω πίσω δυνατός», δήλωσε ο μικρός Λούκας πριν ξεκινήσει το μεγάλο και δύσκολο ταξίδι του, συγκινώντας με το θάρρος και τη δύναμη της ψυχής του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: