Ο «άγνωστος» Γολγοθάς της Δήμητρας Σιγάλα: «Το προλάβαμε στο τσακ. Αν δεν ήταν η μητέρα μου θα είχα πεθάνει»

December 7, 2023

Ο «άγνωστος» Γολγοθάς της Δήμητρας Σιγάλα: «Το προλάβαμε στο τσακ. Αν δεν ήταν η μητέρα μου θα είχα πεθάνει»Η Δήμητρα Σιγάλα συμμετέχει φέτος στην πετυχημένη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός». Η ηθοποιός υποδύεται τη διευθύντρια του νοσοκομείου «Μέριμνα» και την πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ!» αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό κατά το οποίο κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της.

Ο «άγνωστος» Γολγοθάς της Δήμητρας Σιγάλα

«Όταν σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη, πέρασα ένα έκτακτο χειρουργείο. Θα μπορούσα να είχα πεθάνει, αν δεν ήταν η μητέρα μου. Ήταν η εποχή που έδινα εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και εκείνη είχε έρθει να μείνει κάποιες μέρες μαζί μου για ψυχολογική υποστήριξη αλλά και για να με φροντίζει, να μαγειρεύει, μια και εγώ ήμουν αφοσιωμένη στη μελέτη.

Ένα απόγευμα γύρισα με τρομακτικό πονόκοιλο, ανέβασα πυρετό και έκανα συνεχώς εμετό. Δεν είχα το κουράγιο να πάω σε γιατρό και, αν δεν ήταν η μητέρα μου να με τρέξει στο νοσοκομείο, ίσως και να μην ήμουν εδώ τώρα. Διαγνώστηκα με περιτονίτιδα και το προλάβαμε στο τσακ. Πέρασα μία έντονη κατάσταση στο νοσοκομείο, ζορίστηκα αρκετά.

Δήμητρα Σιγάλα: «Αυτή η περιπέτεια με έκανε να καταλάβω πόσο πολύτιμοι είναι οι δικοί μας άνθρωποι»

Αυτή η περιπέτεια με έκανε να καταλάβω πόσο πολύτιμοι είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Πόσο σημαντικό είναι να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε νοιάζονται και σε αγαπάνε και ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τη δική μας βοήθεια όταν χρειαστεί», είπε στο τέλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: