Χωρίς φίλτρα, πιο κούκλα από ποτέ: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου 3 χρόνια μετά την επίθεση στέλνει το πιο σημαντικό μήνυμα

December 7, 2023

Χωρίς φίλτρα, πιο κούκλα από ποτέ: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου 3 χρόνια μετά την επίθεση στέλνει το πιο σημαντικό μήνυμαΈχουν μείνει μόλις 23 μέρες για να «φύγει» το 2023 κι όπως πολλοί από εμάς, έτσι και η μαχήτρια Ιωάννα Παλιοσπύρου κάνει μια εσωτερική ανασκόπηση του τι συνέβη μέσα στη χρονιά που πέρασε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λοιπόν, θυμήθηκε το πρώτο ταξίδι που είχε κάνει στο εξωτερικό για το 2023, τον περασμένο Γενάρη, στην Ισλανδία.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το ταξίδι στην Ισλανδία και ο λόγος που το θυμήθηκε

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε για πρώτη φορά, τη βλέπουμε χαρούμενη, χωρίς φίλτρα να απολαμβάνει αυτό το ταξίδι ζωής μέσα στα πανέμορφα τοπία και το Βόρειο Σέλας. Μάλιστα, η ίδια έγραψε και σε story της πως θα ήθελε να βρεθεί ξανά σε εκείνα τα μέρη που επισκέφτηκε.

Ωστόσο, ο κύριος λόγος που στάθηκε περισσότερο σε αυτό το ταξίδι ήταν πως την ώρα που φωτογραφιζόταν σε ένα από τα αξιοθέατα της χώρας, σε ένα σημείο που η αντανάκλαση του τοπίου επιτυγχάνεται με εξωπραγματικό τρόπο συνειδητοποίησε κάτι πολύ σημαντικό βλέποντας την αντανάκλαση του εαυτού της. Πως ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάποιου είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Γι’ αυτό και συνόδευσε την ανάρτησή της από την Ισλανδία με την εξής φράση:

«Αγαπημένη/ε μου, αν ψάχνεις για εκείνο το ένα άτομο που θα σου αλλάξει τη ζωή, ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: