Δράμα δίχως τέλος για την Κωνσταντίνα: “Περιμένω ακόμα να μάθω νέα για τον αγνοούμενο πατέρα μου”

December 8, 2023

Δράμα δίχως τέλος για την Κωνσταντίνα: “Περιμένω ακόμα να μάθω νέα για τον αγνοούμενο πατέρα μου”Η Κωνσταντίνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», για τα τραγούδια και τις συνεργασίες της, αλλά και για τον αγνοούμενο πατέρα της στην Κύπρο.

Περήφανη για τα τραγούδια της η Κωνσταντίνα

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «είμαι γεμάτη, έχω ζήσει δόξες, έκανα την οικογένειά μου, τα χρόνια περνάνε και κάνουμε αυτά που μπορούμε. Η μεγάλη ανατροπή ήταν το ντουέτο με τον Χριστοδουλόπουλο και όλοι έλεγαν πώς θα τραγουδήσω αυτό το τραγούδι. Για αρκετά τραγούδια που έχω πει νιώθω περήφανη, όπως το ‘Μια Ελλάδα φως’ που είναι πολύ επίκαιρο με τα μάρμαρα».

Αγνοούμενος ακόμη ο πατέρας της Κωνσταντίνας

Σχετικά με την Κύπρο και τους γονείς της, η Κωνσταντίνα επεσήμανε «η Κύπρος είναι η γενέτειρά μου, τα εδάφη που είναι θαμμένη η μάνα μου και περιμένω ακόμα να μάθω για τον πατέρα μου που είναι αγνοούμενος. Είναι ένα αδικημένο νησί».

Όσον αφορά τη σχέση με την κόρη της, Χριστίνα, σημείωσε «μένω ακόμα με την κόρη μου. Με τη Χριστίνα τα πάμε πάρα πολύ καλά, έχω επενδύσει σε αυτήν την σχέση. Όταν μου έκανε παράπονα ότι λείπω, χαλάρωσα τους ρυθμούς μου και ήμουν δίπλα της. Στα πολύ δύσκολα θέματα τα βρίσκουμε πολύ, τώρα είμαστε φίλες. Με νοιάζει να είναι ευτυχισμένη με ό,τι επιλέξει στη ζωή της».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: