Καταδικασμένα “μπακούρια”: Τα 3 ζώδια που δε “σταυρώνουν” ποτέ σοβαρή σχέση, θέλουν να παντρευτούν, αλλά..

December 8, 2023

Καταδικασμένα “μπακούρια”: Τα 3 ζώδια που δε “σταυρώνουν” ποτέ σοβαρή σχέση, θέλουν να παντρευτούν, αλλά..Οι μαγκούφισσες του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να έχουν στα σχέδιά τους τη δημιουργία οικογένειας, ωστόσο, αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην υλοποίησή τους.

Οι εν λόγω γυναίκες δεν μπορούν να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο, προκειμένου να κάνουν το μεγάλο βήμα, καθώς είναι απαιτητικές, με υψηλά στάνταρ και αρκετές ιδιοτροπίες.

Τρεις οι μαγκούφισσες του ζωδιακού κύκλου

Παρθένος: Οι ιδιοτροπίες της γυναίκας Παρθένου είναι αρκετές, όπως επίσης και τα high standards της. Δηλαδή, θέλει με τον άντρα της να ταιριάζει τόσο σε επίπεδο νοητικό, όσο και εμφανισιακό, αλλά και σεξουαλικό. Θέλει να είναι το απόλυτο match για εκείνη και γι’ αυτό σε κάθε σχέση που κάνει, πιέζει τον σύντροφό της, ζητώντας του πολλά, απαιτώντας να αλλάξει, να διορθωθεί και να γίνει όπως τον έχει εκείνη στο μυαλό της. Εκείνος τότε, όσο και αν την αγαπά, μην αντέχοντας την πίεση, φεύγει τρέχοντας να σωθεί, ενώ εκείνη μένει πίσω να τον κατηγορεί ότι την παράτησε… χωρίς λόγο.

Υδροχόος: Η Υδροχοΐνα είναι και ιδιόρρυθμη και τρελιάρα, ενώ έχει και έναν φόβο για την δέσμευση, παρότι θα ήθελε να κάνει κάποια στιγμή στη ζωή της έναν γάμο. Απλά θέλει να τον κάνει υπό προϋποθέσεις και όπως τον έχει εκείνη στο μυαλό της για να μπορεί να νιώθει παντρεμένη από την μια, αλλά και ελεύθερη από την άλλη. Η γυναίκα Υδροχόος έχει, επίσης, ένα θέμα και με τα συναισθήματά της. Η δυσκολία του να επεξεργαστεί και να εκφράσει το τι νιώθει, αλλά και η ευκολία του να έχει μια θεωρία που να εξηγεί το «γιατί δεν πρέπει να αφήνεσαι» είναι που εκνευρίζει κάθε άντρα, με τον οποίο έχει σχέση γι’ αυτό και συχνά εγκαταλείπεται, με την κατηγορία της αναίσθητης ή αδιάφορης.

Αιγόκερως: Η γυναίκα Αιγόκερως από την άλλη, δείχνει κρύα και απροσπέλαστη. Δεν εντυπωσιάζεται εύκολα από ανθρώπους ή καταστάσεις και δίνει στον σύντροφό της την αίσθηση ότι του κάνει και χάρη που είναι μαζί του ακόμα και αν έχουν φτάσει ένα βήμα πριν το γάμο. Ή μπορεί να κρατά μια απόμακρη στάση, λες και η σχέση τους είναι… ένα business meeting. Εν τω μεταξύ, ούτε με το συναίσθημα τα πάει καλά και έχει τελειομανία, συν το ότι πρώτα πάντα έρχεται η επαγγελματική της αποκατάσταση και σταθερότητα και μετά τα υπόλοιπα. Από την άλλη, τρίβει στη μούρη του άλλου ότι περνά και μόνη της καλά, τα καταφέρνει μια χαρά, δεν έχει ανάγκη κανέναν, οπότε λογικό είναι κάποια στιγμή να μείνει… παρέα με τη μοναξιά της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: