Δάκρυσαν όλοι: 29χρονος πήγε στο Deal, κέρδισε 5€, αλλά οι τηλεθεατές έκαναν έρανο και συγκέντρωσαν 100.000

December 8, 2023

Δάκρυσαν όλοι: 29χρονος πήγε στο Deal, κέρδισε 5€, αλλά οι τηλεθεατές έκαναν έρανο και συγκέντρωσαν 100.000


Διαφ.

Ένας 29χρονος παίκτης του Deal, κατάφερε να κερδίσει μόλις 5 ευρώ, αλλά οι τηλεθεατές έκαναν έρανο και συγκέντρωσαν 100.000 ευρώ.

Ειδικότερα, ο Brad Wale έφυγε από το «Deal or No Deal» του ITV υποτίθεται με μόλις 5 ευρώ, ραγίζοντας την καρδιά, τόσο του ίδιου, όσο και του τηλεοπτικού κοινού.

Ο 29χρονος παίκτης του Deal πάσχει από μία σπάνια ασθένεια

Ο Wale, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, γνωστή ως MND, ήλπιζε ότι μέσω του σόου θα μπορούσε να ελαφρύνει τα οικονομικά του βάρη.

Οι τηλεθεατές του «Deal or No Deal» συσπειρώθηκαν και μετά την προβολή του επεισοδίου, η Faye Barker του ITV News υπογράμμισε μια αξιοσημείωτη φιλανθρωπική προσπάθεια που ακολούθησε, με επικεφαλής τη φίλη του Wale, Rochelle, η οποία δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe με τίτλο «Βοηθήστε τον Brad να κατακτήσει τα όνειρα του», η οποία γρήγορα κατέκτησε τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων σε όλη τη χώρα.

Η ανταπόκριση ήταν συγκλονιστική, καθώς η σελίδα GoFundMe, όχι μόνο πέτυχε τον στόχο της, αλλά τον ξεπέρασε, συγκεντρώνοντας πάνω από 100.000 ευρώ για τον Wale.

Σε συνέντευξη στην εκπομπή “Good Morning Britain” του ITV, ο 29χρονος εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη και την έκπληξή του για τη γενναιοδωρία του κοινού, τονίζοντας «από την περασμένη Πέμπτη η ανταπόκριση που είχα είναι κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να εκφράσω με λόγια».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: