Γιάννης Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση είναι μια σαχλαμάρα από το πρωί μέχρι το βράδυ»

December 7, 2023

Γιάννης Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση είναι μια σαχλαμάρα από το πρωί μέχρι το βράδυ»O ταλαντούχος ηθοποιός ιδιαίτερα αληθινός στην κριτική του.

 

Ο Γιάννης Μπέζος χθες το βράδυ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, στο Action 24.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για την πορεία του στο θέατρο και στην μικρή οθόνη, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το πρόγραμμα της τηλεόρασης και τις εκπομπές που καθημερινά αναπαράγουν αποσπάσματα η μίας της άλλης.

Μην σπαταλάμε χρόνο σε ανοήσιες

«Αν μπορώ να συμβουλεύσω του νέους, που δεν συμβουλεύω και ποτέ, θα έλεγα να μην χάνουμε τον χρόνο μας. Μην αφήνουμε τον χρόνο να περνάει και τον σπαταλάμε σε ανοησίες. Φυσικά και θα υπάρχου ελαφρές στιγμές γιατί πρέπει να υπάρχουν, είναι μέσα στη ζωή, αλλά όχι να μας χαρακτηρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

Η σαχλαμάρα της ελληνικής τηλεόρασης

Και έφερε ως παράδειγμα: «Είναι όπως η ελληνική τηλεόραση, η οποία είναι μια σαχλαμάρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάποια στιγμή το χειρότερο είναι ότι συνηθίζεις σε αυτό».

«Το χειρότερο είναι ότι μας αρέσει. Η τηλεθέαση είναι πρόσκαιρη. Βλέπω κάτι αλλά δεν του δίνω σημασία, μετά από λίγο αποτελεί παρελθόν ξεχασμένο. Η ελληνική τηλεόραση χρειάζεται χρήμα και υπομονή. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα κλίμα που θα σε ακολουθήσει ο άλλος από την μία μέρα στην άλλη», σχολίασε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: