“Καταπέλτης” Τάκης Καραγκούνιας για Κατερίνα Δαλάκα: Πήρε σκληρή θέση εναντίον της & τα είπε έξω από τα δόντια

December 8, 2023

“Καταπέλτης” Τάκης Καραγκούνιας για Κατερίνα Δαλάκα: Πήρε σκληρή θέση εναντίον της & τα είπε έξω από τα δόντια



Ο Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκε στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣού” και μίλησε για το survivor, τόνισε ότι θα ήθελε να ξαναμπεί, ενώ πέταξε τα βέλη του για την Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας θέλει να επιστρέψει στο Survivor

Όπως υπογράμμισε ο μισθοφόρος «εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, αυτός είναι ο εαυτός μου. Αν δεν γουστάρω κάποιον, σηκώνομαι και φεύγω. Στο Survivor δεν μπορώ να το κάνω αυτό, οπότε ανέχομαι καταστάσεις. Ο κόσμος έχει καταλάβει ποιος είμαι. Τους έχω ζαλίσει, το ξέρουν ότι θέλω σαν τρελός να ξαναπάω. Προπονούμαι όλη μέρα. Θέλω να πάω και να το σηκώσω. Δεν έχω καμία επίσημη πρόταση και απ’ ό,τι γνωρίζω δεν έχει γίνει σε κανέναν. Είναι παραφιλολογία αυτά που λέγονται. Το Survivor με βοήθησε πάρα πολύ οικονομικά, τα ποσά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Είχα χρέη, ξεχρέωσα, φροντίζω την κορούλα μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήταν ένας τρόπος για να αλλάξω τη ζωή μου».

Τα “πυρά” του Τάκη Καραγκούνια στην Κατερίνα Δαλάκα

Για την Κατερίνα Δαλάκα, ο Τάκης Καραγκούνιας επεσήμανε «ακούω ότι θέλουν η Ασημίνα και η Δαλάκα να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω. Γιατί θέλει η Δαλάκα να ξαναμπεί; Για να ξανακλέψει τους κανόνες; Η παραγωγή έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το παιχνίδι, αλλά υπήρχαν κάποιοι παίκτες που έκαναν παρανομίες».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: