Θρήνος παγκοσμίως: Νεκρός ξαφνικά ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος μόλις στα 51 του χρόνια

December 8, 2023

Θρήνος παγκοσμίως: Νεκρός ξαφνικά ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος μόλις στα 51 του χρόνιαΟ πρίγκιπας Κωνσταντίνος άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά, σε ηλικία 51 ετών, την περασμένη Τρίτη, όπως ανακοίνωσε ο Οίκος του Λίχτενσταϊν, βυθίζοντας στο πένθος της βασιλικής οικογένειας.

Πρόκειται για τον τρίτο γιο του κυρίαρχου πρίγκιπα Ιωάννη-Αδάμ Β΄ και έβδομο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Άγνωστη η αιτία που “έχασε” τη ζωή του ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος

Η New York Post αναφέρει, σε χθεσινό της δημοσίευμα, ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η επίσημη αιτία θανάτου του μέλους  της βασιλικής οικογένειας.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο οίκος ευγενών «Ο Οίκος του Λίχτενσταϊν ανακοινώνει με θλίψη τον απροσδόκητο θάνατο του πρίγκιπα Κωνσταντίνου στις 5 Δεκεμβρίου 2023».

Ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Μαρία του Λιχτενστάιν, το 1999 και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τον 20χρονο πρίγκιπα Μόριτζ, την 18χρονη πριγκίπισσα Τζορτζίνα και τον 15χρονο πρίγκιπα Μπένεντικτ.

Στη βουλή του Λιχτενστάιν τηρήθηκε προχθές, Τετάρτη, ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του εκλιπόντος γαλαζοαίματου.

Ο αδικοχαμένος πρίγκιπας, που είχε σπουδάσει νομικά, ήταν εδώ και 11 χρόνια γενικός διευθυντής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του “Prince of Liechtenstein Foundation”, το οποίο διαχειρίζεται σχεδόν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της πριγκιπικής οικογένειας του Λιχτενστάιν, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές συλλογές έργων τέχνης στον κόσμο.

Πέθανε ξαφνικά ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: