Τότε η φούστα… τώρα το τερμάτισε: Αγνώριστος ο Σάκης Ρουβάς, τον περνούσαν για γυναίκα οι περαστικοί

December 9, 2023

Τότε η φούστα… τώρα το τερμάτισε: Αγνώριστος ο Σάκης Ρουβάς, τον περνούσαν για γυναίκα οι περαστικοίΟ… ατρόμητος και ακομπλεξάριστος Σάκης Ρουβάς αποδέχτηκε το challenge του youtuber Fipster και σε συνεργασία με την εκπομπή «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και παρουσίασαν ένα ομολογουμένως απολαυστικό βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής έπρεπε να φορά ξανθιά περούκα και φούτερ με κουκούλα και γυαλιά να βγει στους δρόμους της Αθήνας και να μοιράζει… φυλλάδια.

Αγνώριστος ο Σάκης Ρουβάς: Φόρεσε ξανθιά περούκα και βγήκε να μοιράσει φυλλάδια στον δρόμο

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ελάχιστοι περαστικοί κατάφεραν να τον αναγνωρίσουν, ενώ ο Σάκης Ρουβάς φώναζε μέσα στη μέση του δρόμου «τι ωραία που είναι ζωή» και «φυλλάδια, θέλει κανείς φυλλάδια;»

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Σάκης Ρουβάς «κυνηγούσε» τον κόσμο και αμάξια ή μηχανάκια, προκειμένου να μοιράσει τα φυλλάδια και να φέρει εις πέρας την αποστολή του και δεν παρέλειψε να τραγουδήσει κιόλας, καθώς στο βίντεο ακούγεται να λέει το «Shake It» και άλλα γνωστά κομμάτια.

Ωστόσο, ένας από τους περαστικούς τον αναγνώρισε λέγοντας: «Σάκη, εσύ;», με τον γνωστό τραγουδιστή να γνέφει καταφατικά. «Χάρηκα πάρα πολύ που σε είδα από κοντά», ανταπάντησε.

Έπειτα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ζήτησε από μια γυναίκα να του τραβήξει την ξανθιά περούκα κι όταν εκείνη κατάλαβε ποιον είχε απέναντί της, αναφώνησε: «Αχ, Θεέ μου, θα τρελαθώ!», βάζοντας τα γέλια.

Πάντως, το διασκέδασε με την ψυχή του!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με την ξεκαρδιστική φάρσα του Σάκη Ρουβά:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: