Νατάσα Θεοδωρίδου: «Σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο των παιδιών μου γιατί δεν άκουγα καλά πράγματα»

December 9, 2023

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο των παιδιών μου γιατί δεν άκουγα καλά πράγματα»Για τις κόρες της, τα χρόνια που πήγαιναν σχολείο και τον ρόλο της ως μητέρα μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξή της στον ραδιομαραθώνιο του My Radio 104,6 και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο και να ρωτάει γιατί οι κόρες της  δεν ήταν και τόσο καλές μαθήτριες.

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Επέλεξα να είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου γιατί ήθελα να οσμίζομαι τι συμβαίνει»

«Επέλεξα να είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου γιατί ήθελα να οσμίζομαι τι συμβαίνει. Σαν μαμά είμαι από όλα, όπου χρειάζεται. Στην πορεία αυτών των χρόνων τα βλέπεις όλα, και τα καλά και τα κακά και τα γέλια και τα κλάματα. Τα παιδιά μου είναι έντιμοι άνθρωποι και θεωρώ πολύ σημαντικό.

Όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου και πήγαινα στο σχολείο να ρωτήσω, δεν μου έλεγε πολύ καλά λόγια και κάποια στιγμή σταμάτησα να πηγαίνω. Στη συνέχεια όμως, έβαλαν και οι δύο ταχύτητα και μπήκαν στο πανεπιστήμιο και οι δύο. Δεν το πίστευα, γιατί οι δάσκαλοι μου κουνούσαν το χέρι στο σχολείο. Εγώ το μόνο που ρωτούσα ήταν αν τα παιδιά είναι καλά ή αν έχουν κάποια παραβατική συμπεριφορά. Τον δρόμο σου τον βρίσκεις, την καλοσύνη όμως δεν την βρίσκεις και επειδή το έχουν είμαι πολύ ήσυχη».

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Στο σχολείο ρωτούσα μόνο αν ήταν καλά παιδιά»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: