Περήφανος για την Κάτια Ζυγούλη ο Σάκης Ρουβάς: «Μεγαλώνει 4 παιδιά, θαυμάζω την υπομονή & την αντοχή της»

December 9, 2023

Περήφανος για την Κάτια Ζυγούλη ο Σάκης Ρουβάς: «Μεγαλώνει 4 παιδιά, θαυμάζω την υπομονή & την αντοχή της»Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή του Fipster στο Youtube και ειδικότερα στη στήλη του Θάρρος ή Αλήθεια.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τον ρόλο του ως πατέρας, για τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, αλλά και για την ψυχοθεραπεία.

Περήφανος για την Κάτια Ζυγούλη ο Σάκης Ρουβάς: Όσα μοιράστηκε για την παραμυθένια οικογένειά του

«Νομίζω ότι τα παιδιά μου θα με χαρακτήριζαν και αυστηρό και προστατευτικό, λίγο από όλα δηλαδή. Ανάλογα το περιστατικό που έχει συμβεί, κάποιες φορές είμαι πιο αυστηρός εγώ κάποιες η Κάτια», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Σχετικά με τον ρόλο τους ως πατέρας και ιδιαίτερα για την μεγαλύτερη κόρη του, Αναστασία η οποία βρίσκεται στην εφηβεία, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε: «Η μεγαλύτερη κόρη μου είναι στην εφηβεία και μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό ότι βγαίνει έξω. Κάποιες φορές αγχώνομαι και κάποιες άλλες όχι. Είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στα παιδιά σου, καινούργια πράγματα προκύπτουν πάντα. Θα έρθουν νέες εμπειρίες, θα ήθελα αυτές οι εμπειρίες να έρθουν χωρίς να προκύψουν τραύματα αλλά και αυτό μάλλον αδύνατο είναι, οπότε πιστεύω ότι το καλύτερο πράγμα είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα τραύματα αφού προκύψουν».

Στη συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε ποιο είναι το στοιχείο που θαυμάζει περισσότερο στην Κάτια Ζυγούλη, λέγοντας: «Αυτό που θαυμάζω περισσότερο στην Κάτια είναι η υπομονή της και η αντοχή της. Το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει και συνεχίζει να μεγαλώνει τέσσερα παιδιά για εμένα είναι ένα από τα πιο θαυμαστά πράγματα που μπορεί να κάνεις ένας άνθρωπος. Το κεφάλαιο παιδιά είναι το πιο δύσκολο».

Κλείνοντας, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε και για την ψυχοθεραπεία τονίζοντας πόσο τον έχει βοηθήσει: «Η εμπειρία αυτή δεν είναι στιγμιαία. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Εμένα η ψυχοθεραπεία με έχει βοηθήσει και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Δείτε όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: