Την αποθεώνει όλη η Ελλάδα: Επιτέλους, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε για τον Όλιβερ στην Αράχωβα ό,τι έπρεπε να ακουστεί

December 9, 2023

Την αποθεώνει όλη η Ελλάδα: Επιτέλους, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε για τον Όλιβερ στην Αράχωβα ό,τι έπρεπε να ακουστείΗ Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μοιράστηκε την οργή και τον αποτροπιασμό της για την δολοφονία του χάσκι στην Αράχωβα.

Μαριάννα Τουμασάτου: Είπε για τη δολοφονία του χάσκι στην Αράχωβα ό,τι σκεφτόμαστε όλοι

«Αυτό είναι τραγικό αφ’ εαυτού του. Το ότι καλύπτεται είναι χειρότερο γιατί να ξέρουμε ότι αυτός ο άνθρωπος που έχει κάνει αυτό, ή αυτοί οι άνθρωποι, είναι σίγουρο ότι το επόμενο βήμα είναι άνθρωπος. Στη θέση του Όλιβερ θα μπει άνθρωπος. Είναι σίγουρο αυτό.

Είναι τραγικό! Πως συνέλαβε ένας άνθρωπος αυτό… Δηλαδή τι φρικώδες πλάσμα είναι αυτό που σκέφτηκε και έπραξε αυτό. Και τον καλύπτουνε; Εγώ πιστεύω ότι ξέρουνε εκεί και νομίζω πως ο στόχος του cancel είναι να μιλήσουν, δεν θέλει κανείς να καταστρέψει μια πόλη και μάλιστα τόσο όμορφο.

Μαριάννα Τουμασάτου για χάσκι στην Αράχωβα: «Η σιωπή είναι συνενοχή»

«Όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Η σιωπή είναι συνενοχή. Είναι εξίσου λάθος και εγκληματικό με το να το πράττεις. Δηλαδή αν εγώ ξέρω ότι κάποιος βίασε ένα παιδί, το να μην μιλάω είναι εξίσου εγκληματικό γιατί τον καλύπτω. Πως καλύπτεις έναν άνθρωπο, ο οποίος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;» αναρωτήθηκε, στη συνέχεια, η Μαριάννα Τουμασάτου για την εν λόγω φρικιαστική υπόθεση στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: