Έκτακτη ανακοίνωση: Έχετε κάρτα στην Τράπεζα Πειραιώς; Σας αφορά

December 9, 2023

Έκτακτη ανακοίνωση: Έχετε κάρτα στην Τράπεζα Πειραιώς; Σας αφοράΗ Τράπεζα Πειραιώς προχωρά σταδιακά στην αντικατάσταση των χρεωστικών καρτών Mastercard® σε Visa. Ο χρήστης καλείται να ενεργοποιήσει τη νέα Visa κάρτα που θα παραλάβει για να μπορέσει να την χρησιμοποιήσει στις καθημερινές του συναλλαγές.

Για λόγους ασφαλείας, η νέα σας κάρτα είναι απενεργοποιημένη και θα πρέπει να προχωρήσετε στην ενεργοποίησή της, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχετε λάβει στη σχετική συνοδευτική επιστολή. Με την ενεργοποίηση της νέας κάρτας Visa, η παλιά κάρτα Mastercard ακυρώνεται αυτόματα.

Πάγιες εντολές που τυχόν είχατε συνδέσει στην κάρτα σας Μastercard, θα χρειαστεί να τις επανασυνδέσετε στη νέα σας κάρτα Visa. Επιπλέον θα πρέπει να επανεγγράψετε τη νέα σας κάρτα Visa στα ψηφιακά πορτοφόλια, στην περίπτωση που είχατε εγγράψει την Πειραιώς Mastercard Debit σε αυτά.

Για την ενεργοποίηση της νέας κάρτας θα πρέπει είτε να μεταβείτε σε ATM και να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας με το παλιό σας PIN, είτε μέσω της Winbank, στην κατηγορία Κάρτες, όπου θα σας εμφανίσει την νέα σας κάρτα. Όταν πατήσετε σε αυτή θα σας βγάλει την επιλογή να την ενεργοποιήσετε.

Και με τους δύο τρόπους, η παλιά σας κάρτα θα απενεργοποιηθεί άμεσα. Θα πρέπει άμεσα να αφαιρέσετε την παλιά σας κάρτα από το Google Wallet ή το Apple Pay και να προσθέσετε την νέα, αλλιώς δε θα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: