Την χώρισε λίγο πριν γεννήσει: «Δε θέλω να μιλάω καθόλου για τον πατέρα του παιδιού μου», λέει η Μαρία Καρλάκη

December 9, 2023

Την χώρισε λίγο πριν γεννήσει: «Δε θέλω να μιλάω καθόλου για τον πατέρα του παιδιού μου», λέει η Μαρία Καρλάκη


Διαφ.

Η Μαρία Καρλάκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά και την απόφαση να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της.

«Είναι οι καλύτερες τρεις εβδομάδες της ζωής μου νομίζω. Είναι θεωρώ τα ωραιότερα μου ξενύχτια. Πήρα πριν λίγες ημέρες τη μισή ευχή και θα σαραντίσω μέσα στα Χριστούγεννα», είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

Για την φωτογραφία που ανέβασε με τον σύντροφό της η ίδια αποκάλυψε: «Καταρχάς τη φωτογραφία την ανέβασα εγώ. Θεώρησα ότι το παιδί δεν φταίει σε κάτι, και αύριο μεθαύριο δεν θα ήταν ωραίο να δει πως ο πατέρας του δεν ήταν στη γέννα. Με τον συγκεκριμένο δεν είμαστε μαζί. Είμαι από την αρχή συνειδητοποιημένη με όλη την κατάσταση. Ούτως ή άλλως σας το είχα πει αυτό που πέρασα και περνάω είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά η ευλογία που έχω στην αγκαλιά μου είναι ό,τι πιο μέγιστο. Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για τον συγκεκριμένο, το θέμα είμαστε εγώ και το παιδί και είμαστε καλά, είμαστε γεροί και δυνατοί και όλα τα άλλα έρχονται στον δρόμο μπροστά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μαρία Καρλάκη εξομολογήθηκε: «Φλέρταρα πάρα πολύ κοντά με την επιλόχειο κατάθλιψη. Είμαι κάθε μέρα με ψυχολόγο και με τη μαία μου αλλά είμαι οκ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Μαρία Καρλάκη:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: