«Σβήνει» 10 χρόνια από το πρόσωπο: Αυτό είναι το πιο μοδάτο γαλλικό κούρεμα, κάνει «θραύση» στις 40+

December 10, 2023

«Σβήνει» 10 χρόνια από το πρόσωπο: Αυτό είναι το πιο μοδάτο γαλλικό κούρεμα, κάνει «θραύση» στις 40+



Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετά διάφορα είδη αφελειών που προτιμούνται ιδιαιτέρως, όπως τα curtain bangs, οι πλαϊνές φράντζες και οι μακριές αφέλειες. Πολλές fashionistas, διάσημες και “it” girls έχουν ήδη υιοθετήσει αυτές τις τάσεις στα μαλλιά τους.

Εάν πρέπει να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία μόνο κατηγορία κούρεματος, τότε αυτή θα ήταν αναμφίβολα οι “γαλλικές αφέλειες” ή αλλιώς γνωστές ως “french bangs”, που έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό το κούρεμα είναι εμπνευσμένο από τις Γαλλίδες και αποτελεί ένα απόλυτα χαρακτηριστικό στιλ για αυτές.

Τι είναι τα “french bangs

Αυτό το συγκεκριμένο χτένισμα μοιάζει πολύ με τις “curtain bangs”, οπότε μπορούμε να πούμε ότι είναι μια παραλλαγή αυτών. Πρέπει ωστόσο να ξεχωρίσουμε τα δύο κουρέματα, καθώς οι γαλλικές αφέλειες είναι πιο πλούσιες και γεμάτες, χωρίς να καλύπτουν το σύνολο του μετώπου όπως οι κλασικές αφέλειες. Οι γαλλικές αφέλειες επίσης ξεπερνούν το ύψος των φρυδιών και καλύπτουν μερικές φορές ακόμα και τα μάτια. Το μήκος των τριχών είναι κομμένο σε διάφορά μήκη, έτσι ώστε να πετύχουν το πιο ατημέλητο look των Γαλλίδων.

Το θετικό τους είναι ότι δεν απαιτούν πολύ styling για να φαίνονται καλά, επομένως δεν απαιτείται πολύς χρόνος ή δεξιότητες με το σεσουάρ για να τις αναδείξεις. Επιπλέον, ταιριάζουν σε πολλά σχήματα προσώπου και δείχνουν εξίσου κομψές σε όλες τις ηλικίες. Ιδιαίτερα σε πιο ώριμες γυναίκες, αυτές οι αφέλειες προσθέτουν μια νεανική αίσθηση στο στυλ, ενώ κρύβουν ρυτίδες και γραμμές στο μέτωπο και στην περιοχή των ματιών.

Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: