Επιτέλους, θα γελάσει το χειλάκι τους: Λεφτά με τη σέσουλα & νέες σχέσεις για 3 Ζώδια, «βλέπει» η Άση Μπήλιου

December 11, 2023

Επιτέλους, θα γελάσει το χειλάκι τους: Λεφτά με τη σέσουλα & νέες σχέσεις για 3 Ζώδια, «βλέπει» η Άση ΜπήλιουΤις προβλέψεις της για τα ζώδια σήμερα μοιράστηκε η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου. Προτού, λοιπόν, πάρετε αποφάσεις ρίξτε μια ματιά και στη συνέχεια ξεκινήστε τη μέρα σας.

Άση Μπήλιου: Η τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου η μέρα ξεκινά με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα τα ξημερώματα της Δευτέρας, μια όψη που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αντιληφθείτε ιδιαίτερα την επιρροή της αφού σχηματίζεται την ώρα που οι περισσότεροι κοιμούνται. Στη συνέχεια η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα ενισχύοντας τη συναισθηματική μας φύση.

Θέματα που αφορούν οικονομικά μπορεί να πάνε εξαιρετικά με αυτή την επιρροή το πρωί της Δευτέρας. Στις 10:57 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στον Τοξότη στις 13:11. Η Σελήνη στον Τοξότη έρχεται με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και ενθουσιασμό, μολονότι η πρώτη όψη της το απόγευμα είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο που τη ζορίζει κάπως και μας κάνει να σκεφτόμαστε τις υποχρεώσεις μας. Πολύ πιο ευχάριστες οι βραδινές ώρες, καθώς γίνεται ακριβείας το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης που τονίζει τη δημιουργικότητα μας, τις θετικές ανάλαφρες επαφές, τις εξόδους για διασκέδαση.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα ενισχύοντας τη συναισθηματική μας φύση. Θέματα που αφορούν οικονομικά μπορεί να πάνε εξαιρετικά με αυτή την επιρροή το πρωί της Δευτέρας.

Στις 10:57 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στον Τοξότη στις 13:11. Η Σελήνη στον Τοξότη έρχεται με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και ενθουσιασμό μολονότι η πρώτη όψη της το απόγευμα είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο που τη ζορίζει κάπως και μας κάνει να σκεφτόμαστε τις υποχρεώσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια θετική μέρα για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητές σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Η όψη Ερμή – Αφροδίτης δείχνει ότι μπορεί να ακούσετε ένα θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Ιδιαίτερα απαιτητική η Δευτέρα ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στις σχέσεις σας. Σαφώς αυτή η θέση πέραν της δυσκολίας δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο ώριμοι σάς εμπιστεύονται και περισσότερο στο χώρο εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πολύ θετική όψη Ερμή – Αφροδίτης που ολοκληρώνεται σήμερα φαίνεται ότι μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Η Δευτέρα είναι αρκετά βοηθητική για να περάσετε μια πιο ήπια μέρα στην καθημερινότητα σας ενώ δημιουργεί και ευκαιρίες για να το ρίξετε λίγο έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας η σημερινή μέρα σας ευνοεί.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη είναι πιθανόν να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας πχ τον εργοδότη σας. Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει και μια επαγγελματική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Από την άλλη είναι εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Καθώς ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη σε ένα εξαιρετικό εξάγωνο που γίνεται ακριβείας απόψε μπορεί να νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση σε ό,τι αφορά ένα οικογενειακό ή ένα οικονομικό θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις βραδινές ώρες με το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης τα πράγματα θα είναι πιο θετικά και ενδεχομένως μια κουβέντα με ένα φίλο που ίσως έχετε καιρό να μιλήσετε ή μένει πολύ μακριά μπορεί να σας βοηθήσει και να σας φτιάξει τα κέφια. Ακόμη μπορεί να κάνετε πλάνα για ένα ταξίδι ή για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει μια ανταμοιβή για τη δουλειά σας. Μπορεί να σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες, να αναγνωρίσουν το πόσο καλοί είστε και πόσο σας εμπιστεύονται. Ακόμη δεν είναι απίθανο να έχετε μια καλή εξέλιξη και σε ένα οικονομικό ζήτημα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων ή την έγκρισή τους αν μιλάμε για κάτι επαγγελματικό η σημερινή μέρα προσφέρεται από κάθε άποψη. Ακόμη οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ευχάριστο και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορεί να υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο από το χώρο εργασίας αν είστε μόνες μόνοι ή ακόμη μπορεί να λάβετε μια ενθαρρυντική οικονομική είδηση. Η Σελήνη στον Τοξότη από το μεσημέρι κι έπειτα, σας βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα τις σκέψεις και τις ανάγκες σας, ενώ είναι ευνοϊκή και για τις μετακινήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία αγαπητοί μου Ιχθύες καθώς σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη. Αν έχετε να κάνετε κάποια πολύ σοβαρή συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου προτιμήστε τις πρωινές ώρες.

Ζώδια σήμερα: Ποια μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή του


Πηγή

Διαβάστε επίσης: