Τα παιδιά της τα άκουσαν όλα: Δεν το χωρά ανθρώπου νους – Έτσι έγινε η επίθεση των τριών σκύλων στην 50χρονη γυναίκα

December 11, 2023

Τα παιδιά της τα άκουσαν όλα: Δεν το χωρά ανθρώπου νους – Έτσι έγινε η επίθεση των τριών σκύλων στην 50χρονη γυναίκαΤραγωδία στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης με μια 50χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της, όταν τρία σκυλιά την επιτέθηκαν έξω από το σπίτι της. Ο 37χρονος κηδεμόνας των σκύλων οδηγείται στον εισαγγελέα.

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 37χρονος κηδεμόνας τους

Όλα συνέβησαν όταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα του κήπου για να πετάξει κλαδιά που βρίσκονταν έξω από το σπίτι. Τα σκυλιά της επιτέθηκαν στο δρόμο και η γυναίκα πέθανε ακαριαία στην πόρτα του κήπου της. Η γυναίκα, η οποία ήταν 50 ετών και μητέρα δύο παιδιών, υπέστη τραύματα σε όλο της το σώμα και όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ήταν ήδη πολύ αργά, αφού είχε καταλήξει.

Σύμφωνα με το Mega, ένας κάτοικος της περιοχής όταν άκουσε τα σκυλιά  αποφάσισε να πυροβολήσει στον αέρα για να τα εκφοβίσει και να τα απομακρύνει. Τη στιγμή αυτή, οι δύο γιοι της, ηλικίας 17 και 18 ετών, βρίσκονταν στο σπίτι και άκουσαν τις φωνές της.

Σήμερα το πρωί, αναμένεται ο 37χρονος κηδεμόνας των σκύλων που επιτέθηκαν στην 50χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 37χρονος συνελήφθη νωρίτερα και κρατείτο στο αστυνομικό τμήμα του Ωραιοκάστρου. Οπως αναφέρεται, θα παραπεμφθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παράβασης της Νομοθεσίας περί ζώων. Συγκεκριμένα, τα τρία τσομπανόσκυλα δάγκωσαν μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της για κάποιες εργασίες, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.

Πώς έγινε η επίθεση των τριών σκύλων στην 50χρονη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: