Μελαχρινή, καλλονή, θα μπορούσε να είναι μοντέλο: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Νίκου Μακρόπουλου

December 11, 2023

Μελαχρινή, καλλονή, θα μπορούσε να είναι μοντέλο: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Νίκου ΜακρόπουλουΟ Νίκος Μακρόπουλος και η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Γιούλη Τάσσου και σύντροφός του, πραγματοποίησαν μια σπάνια εμφάνιση. Αποφάσισαν να περάσουν ένα ωραίο βράδυ στο νυχτερινό κέντρο Νοx, όπου συμμετέχουν οι διάσημοι καλλιτέχνες Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα.

Νίκος Μακρόπουλος: Η σπάνια εμφάνιση με την καλλονή σύντροφό του

Ο Νίκος Μακρόπουλος και η συνάδελφός του  Γιούλη Τάσσου διατηρούνε δεσμό τα τελευταία χρόνια. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει δηλώσει σε στη Real Life στον παρελθόν: «Η Γιούλη μού στέκεται σε κάθε δυσκολία. Με στηρίζει σε όλους τους τομείς, είναι ένας άνθρωπος συγκροτημένος και σοβαρός. Επίσης το ότι είναι μία άριστη τραγουδίστρια έχει ως αποτέλεσμα να με κατανοεί πλήρως γνωρίζοντας τις δυσκολίες του επαγγέλματος».

Η Γιούλη Τάσσου γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1985 και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και το τραγούδι. Το καλοκαίρι αυτό συνεργάστηκε με τον Λάμπη Λιβιεράτο και μαζί ερμήνευσαν την μεγάλη επιτυχία του Λ. Λιβιεράτου  «Σκόρπια ζωή». Παλαιότερα, η Γιούλη Τάσσου συμμετείχε στο δεύτερο X Factor με μέντορα τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ν. Μακρόπουλος: «Θαυμάζω το ήθος της συντρόφου μου – Είμαι περήφανος για τον γιο μου»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: