Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Εύα Καϊλή: Επιστρέφει στην Ελλάδα & παίρνει το αίμα της πίσω – Πού θα κάνει Χριστούγεννα

December 11, 2023

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Εύα Καϊλή: Επιστρέφει στην Ελλάδα & παίρνει το αίμα της πίσω – Πού θα κάνει ΧριστούγενναΗ Εύα Καϊλή συνομίλησε με τη δημοσιογράφο Έλλη Αυξεντίου στο Πρωινό και επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να περάσει τις γιορτές στην Ελλάδα, μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υπόθεση QatarGate.

Η Εύα Καϊλή επιστρέφει στην Ελλάδα

H Εύα Καϊλή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έμεινα μακριά από την κόρη μου για τέσσερις ολόκληρους μήνες, όταν ήμουν Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάτι που συγκλόνισε την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς το μωρό μου, ήταν μόλις 20 μηνών. Μου ασκούσαν πιέσεις αναφέροντας μου ότι ψάχνουν λύση για το μωρό μου με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες».

Για να προσθέσει: «Όσοι έχουν ακόμη αμφιβολίες απαντώ με τις κάτωθι αποδείξεις:

– Τα δακτυλικά μου αποτυπώματα δεν υπάρχουν στα χρήματα

– Παρότι ήμουν υπό παράνομη παρακολούθηση για τουλάχιστον ένα χρόνο, δεν διαπιστώνουν εμπλοκή μου.

– Οι υποκλοπές από τις μυστικές υπηρεσίες αποδεικνύουν ότι ένας λομπίστας, χρησιμοποιούσε βοηθούς για να λάβει τις αμοιβές του από συμβουλευτικές υπηρεσίες. Πουθενά δεν εμπλέκεται το όνομα μου στις ηχογραφήσεις.

– Δεν είχα ποτέ τραπεζικό λογαριασμό στον Παναμά ούτε έχω λάβει οποιοδήποτε άλλο εισόδημα, πλην του μισθού μου. Η ακρόαση για να δείξω όλα τα στοιχεία που σας αναφέρω, πρέπει να γίνει πριν τις Ευρωεκλογές στο Ευρωκοινοβούλιο! Ποιος και γιατί, το καθυστερεί; Η αλήθεια πρέπει να λάμψει! Αυτή η δοκιμασία με έκανε πιο δυνατή και ως μάρτυρας πρέπει να μιλήσω για όσα μπορεί να περάσει κάποιος που του επιτίθεται ένα ολόκληρο σύστημα, που τον θεωρεί ένοχο χωρίς τεκμήριο αθωότητας με εκβιασμένες ομολογίες.

Σύντομα, θα βρεθώ στη χώρα μου, γιατί έχω πρόσβαση πλέον στα στοιχεία της δικογραφίας που με απαλλάσσουν, παρά τις επίμονες προσπάθειες να χτίσουν κάτι εις βάρος μου, βάσει υποθέσεων ότι όλοι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, κυρίως δε, οι νότιοι»

Η Εύα Καϊλή στο «Πρωινό»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: