Ράκος η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν σβήστηκε το όνομά μου από το παπούτσι, θα μείνω μπακούρι για μια ζωή»

December 11, 2023

Ράκος η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν σβήστηκε το όνομά μου από το παπούτσι, θα μείνω μπακούρι για μια ζωή»Η αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί στην προσωπική της ζωή και αρκετές από αυτές με αυτοσαρκαστική και χιουμοριστική διάθεση. Έτσι και σήμερα στην εκπομπή της και με αφορμή το βίντεο από τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη η ίδια ανέφερε πως πολλοί γιατροί την φλερτάρουν τον τελευταίο καιρό μέσω των social media. Ενώ πρόσθεσε και πως το όνομά της φιγούραρε πρώτο πρώτο στα ονόματα που έγραψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο γαμήλιο παπούτσι της, ωστόσο δεν σβήστηκε…

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν σβήστηκε το όνομά μου από το παπούτσι, θα μείνω μπακούρι για μια ζωή»

Και σχολίασε σχετικά με διάθεση χιούμορ«Δεν σβήστηκε το όνομά μου από το παπούτσι, θα μείνω μπακούρι για μια ζωή».

Ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha: «Να πω κάτι επειδή με περίμεναν για να μου γνωρίσουν τον γιατρό. Πέρα από την πλάκα θα ντρέπομαι να μπω σε νοσοκομείο με αυτά που λέμε συνέχεια με γιατρούς»

Και για το γεγονός πως την φλερτάρουν μόνο γιατροί «Στο Instagram μου την πέφτουν μόνο γιατροί, δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται. Ό,τι ειδικότητες μπορείς να φανταστείς. Δεν τον έχουμε δει τον κύριο που θέλει να μου γνωρίσει κι εγώ δεν τον παίρνω έτσι».

Δείτε όλα όσα είπε η παρουσιάστρια του Alpha


Πηγή

Διαβάστε επίσης: