«Δεν είμαι αισιόδοξη»: Μοιράστηκε τα δυσάρεστα η Ρούλα Κορομηλά & συγκίνησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

December 11, 2023

«Δεν είμαι αισιόδοξη»: Μοιράστηκε τα δυσάρεστα η Ρούλα Κορομηλά & συγκίνησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας


Διαφ.

Η Ρούλα Κορομηλά φιλοξενήθηκε από την εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα!” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που φωταγώγησε στον δήμο Πειραιά. Αναφέρθηκε στη λαμπερή γιορτή και τονίζοντας πως παρά το κρύο που είχε, την απόλαυσε πολύ. Επίσης, μίλησε για την εκπομπή “Σπίτι με το MEGA” και αποκάλυψε πως τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ιδιαίτερα για εκείνη.

Συγκινεί η Ρούλα Κορομηλά: «Η μητέρα μου έχει ένα σοβαρό θέμα, δεν είμαι αισιόδοξη»

Και αυτό καθώς όπως ανέφερε και η ίδια, η μητέρα της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, και εκφράζει την επιθυμία της να περάσει τις γιορτές μαζί της, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Η Ρούλα Κορομηλά για το θέμα υγείας της μητέρας της

«Μπορεί να κάτσω στον καναπέ και να μην κάνω τίποτα. Να ξαπλώσω στην κουβερτούλα μου και να ακούσω μουσική… Τα φετινά Χριστούγεννα είμαι λίγο προβληματισμένη γιατί η μητέρα μου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν είμαι και τόσο αισιόδοξη. Θέλω να είμαι αισιόδοξη, αλλά θέλω να τα περάσω μαζί της, γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί του χρόνου»

Και έπειτα, πρόσθεσε: «Τα περισσότερα Χριστούγεννα τα έχω κάνει μακριά από την οικογένειά μου. Δεν ήταν και τόσο ευχάριστα γιατί Χριστούγεννα για εμένα σημαίνει οικογένεια και θαλπωρή».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: